Távoktatás: ha a tanulónak, vagy akár a tanuló egész családjában nincsen laptop/számítógép, hogyan oldják meg az oktatást?
Mobil telefon sokaknak van ,az igaz én is látom.
De legtobbnek nincs rajta korlátlan internet előfizetve. Anélkül meg hiába az okosteló.
4es nem tudom, hogy hol élsz te, de nagyon sok embernek, sőt gyereknek nincs okostelefonja! Amúgy is egy elsősnek hogyan tanítasz írást olvasást okostelefonon? Vagy egy másodikost hogyan tanítasz?
A lakosság jó része nem engedhet meg magának okostelefont! Nincs is nekik! Főleg a keleti régiókban!
Jaj dehogy nincs. Ahol vidéken a sok mélyszegény putris házon a műhold vevő ott virít ott valószínű okostelefon is van.
Igen, valóban nem igazán lehet 1. osztályban szerintem sem, de ha a teljes bezárás helyett legalább 5-12 évfolyam tud haladni (legalább azok a gyerekek akik nem akarnak évet ismételni) az már jobb, mint a semmi.
Érdekes, múlt héten még az volt a téma, hogy zárják már be, hát mi az, hogy nálunk nem lépik meg! Most meg már az így nem lehet, úgy nem lehet a téma.
Inkább menjen döcögősen, mint sehogy.
Leginkább a tanároknak kell kilepni a komfort zónábol ehhez.
Pont hogy a legszegényebbeknek van olyan okostelefonja, amit én nem veszek magamnak mert feleslegesen drága! csak nyilván ők kéz alatt szerzik be.
ez nem igaz hogy a lakosság jó részének nincs okostelefonja, gyakorlatilag akinek van hol laknia, annak okostelefonja is van - pár éves modelleket ingyen odaadnak egymásnak az emberek. ne vicceljünk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!