Agykontrollosok! Miket programoztatok az érettségire?
Hű..érdekes kérdés..aludni egy percet sem aludtam 3 napig szal ott kezdődött a dolog h maradjak ébren...de tanácsként azt tudom mondani,h ha nem vagy jó alvó vizsga előtt akkor ébresztő előtt 5perccelre programozz egy ébredést...
Előtte este "üzenetet küldtem" a tanáraimnak,hogy olyan tételt adjanak amit tudok,írásbelinél meg mikor tudtuk h mikor lesz összeállítva a teszt,előtte való éjszaka a készítőknek is h olyan legyen benne csak amit tudok...
Amíg a kocsiban ültem reggel a suli felé,végig alfában voltam h el ne hányjam magam...
Az írásbelit úgy írtam,hogy mindent megcsináltam amit tudtam gyorsan és ami kimaradt,azok előtt tartottam egy kis szünetet és hülye mondókákat mondtam,közben meg próbáltam megkeresni a villámolvasott képek között,hogy melyik oldal melyik részén volt az az anyag amihez a feladat kapcsolódik és ezt próbáltam órákhoz kötni,aztán végül nagyjából eszembejutottak..jah és közben ordibáltam magamban az agyammal,hogy gyerünk!!!mennifog!!eszedbejut!!emlékezz!!
És mindenem 5ös lett, éppenhogy,de 5ösnek 5ös...kb össz 1 hét "tanulással"...szokták mondani,hogy mázlista vagyok..és milyen igazuk van...majd ha eszembejut vmi,írok még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!