Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Agykontrollosok! Miket program...

Agykontrollosok! Miket programoztatok az érettségire?

Figyelt kérdés
Köszi :)
2010. ápr. 4. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Hű..érdekes kérdés..aludni egy percet sem aludtam 3 napig szal ott kezdődött a dolog h maradjak ébren...de tanácsként azt tudom mondani,h ha nem vagy jó alvó vizsga előtt akkor ébresztő előtt 5perccelre programozz egy ébredést...

Előtte este "üzenetet küldtem" a tanáraimnak,hogy olyan tételt adjanak amit tudok,írásbelinél meg mikor tudtuk h mikor lesz összeállítva a teszt,előtte való éjszaka a készítőknek is h olyan legyen benne csak amit tudok...

Amíg a kocsiban ültem reggel a suli felé,végig alfában voltam h el ne hányjam magam...

Az írásbelit úgy írtam,hogy mindent megcsináltam amit tudtam gyorsan és ami kimaradt,azok előtt tartottam egy kis szünetet és hülye mondókákat mondtam,közben meg próbáltam megkeresni a villámolvasott képek között,hogy melyik oldal melyik részén volt az az anyag amihez a feladat kapcsolódik és ezt próbáltam órákhoz kötni,aztán végül nagyjából eszembejutottak..jah és közben ordibáltam magamban az agyammal,hogy gyerünk!!!mennifog!!eszedbejut!!emlékezz!!

És mindenem 5ös lett, éppenhogy,de 5ösnek 5ös...kb össz 1 hét "tanulással"...szokták mondani,hogy mázlista vagyok..és milyen igazuk van...majd ha eszembejut vmi,írok még..

2010. ápr. 9. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, igazán hasznos a válaszod! =) majd én is felhasználom! :)
2010. ápr. 10. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Excelt!
2010. ápr. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!