Agykontrollosok! Megpróbálnátok segíteni nekem?
Sziasztok! 5 éve végeztem el a gyerekagykontroll-tanfolyamot Magda Katalinnál (Bakos Kornél felesége). Ott kaptam egy tanfolyami kézikönyvet, ami halványsárga színű volt, A4-es méretű, és pontosan ez a rajz volt az elején. Nem túlzok, ha azt mondom, ezt a könyvecskét kincsként őriztem, mert ehhez kötődött életem első agykontrollos élménye- a tanfolyam. Bár már mindent megtanultam ebből a könyvből, mégis ez jelképezte számomra AZ agykontrollt, így most, hogy valami balszerencse folytán elveszett, teljesen lelki beteg vagyok. Kerestem már mindenhol a háromujj-technikával és anélkül is, de egyszerűen sehol nem találom...
Tudom, hogy ez piti ügy, de kérlek titeket, segítsetek nekem megtalálni, vagy ha valakinek megvan ez a könyv, esetleg beszkennelhetné, hogy kinyomtatva legalább az illúzióm meglegyen...
Szép estét mindenkinek és légyszi ne írjatok bunkó kommenteket, mert nem vagyok kíváncsi rájuk!
szia. én nemsokára megyek alfába.... reggel jelentkezem,
:) remélem sikerülni fog
lemaradt a link, hogy hogy néz ki a füzet eleje:
utolsó: köszi a segítséget, ha sikerül, örök hálám érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!