Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Agykontrollosok! Megpróbálnáto...

Agykontrollosok! Megpróbálnátok segíteni nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 éve végeztem el a gyerekagykontroll-tanfolyamot Magda Katalinnál (Bakos Kornél felesége). Ott kaptam egy tanfolyami kézikönyvet, ami halványsárga színű volt, A4-es méretű, és pontosan ez a rajz volt az elején. Nem túlzok, ha azt mondom, ezt a könyvecskét kincsként őriztem, mert ehhez kötődött életem első agykontrollos élménye- a tanfolyam. Bár már mindent megtanultam ebből a könyvből, mégis ez jelképezte számomra AZ agykontrollt, így most, hogy valami balszerencse folytán elveszett, teljesen lelki beteg vagyok. Kerestem már mindenhol a háromujj-technikával és anélkül is, de egyszerűen sehol nem találom...

Tudom, hogy ez piti ügy, de kérlek titeket, segítsetek nekem megtalálni, vagy ha valakinek megvan ez a könyv, esetleg beszkennelhetné, hogy kinyomtatva legalább az illúzióm meglegyen...

Szép estét mindenkinek és légyszi ne írjatok bunkó kommenteket, mert nem vagyok kíváncsi rájuk!

2010. febr. 15. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz visszamenni oda ahol ezt a könyvet kaptad? Hátha szívesen segítenének...:S
2010. febr. 15. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy az a hely nagyon messze van tőlem...
2010. febr. 16. 17:40
 3/6 anonim válasza:

szia. én nemsokára megyek alfába.... reggel jelentkezem,

:) remélem sikerülni fog

2010. febr. 21. 00:13
 4/6 A kérdező kommentje:

lemaradt a link, hogy hogy néz ki a füzet eleje:

[link]

utolsó: köszi a segítséget, ha sikerül, örök hálám érte!

2010. febr. 21. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:

megtaláltam a neten, hogy pontosan hogy nézett ki: [link]

ilyen volt... :(

2010. febr. 21. 18:08
 6/6 A kérdező kommentje:
MEGTALÁLTAM :)
2010. febr. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!