Most lesz a záróvizsgám, és azt álmodtam hogy megbuktam, ez ugye nem azt jelenti, hogy így is lesz? Ja, és elég leblokkolós tipus vagyok, mit tanácsoltok ellene?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 08:51
1/2 anonim válasza:
Azért álmodtad mert félsz tőle, hogy így lesz. Én is megálmodtam h megbukok a nyelvvizsgámon, de mégis sikerült. Vannak jósálmok, de azok nem mondják meg ilyen konkrétan, hogy mi lesz.
2/2 anonim válasza:
Két héttel az államvizsgám előtt minden egyes éjszaka azt álmodtam,hogy nem fog sikerülni, és tuti azt a tételt húzom, amit nem vágok.
Nem jött be az álom, sikerült.
Azért álmodsz ilyeneket, mert félsz tőle. Leblokkolós típus vagyok én is. Nem sokat tudok tenni ellene. Nekem az jött be, hogy pl szóbeli vizsgákon mindig igyekeztem az elsők között bemenni, mert egyszerűen kisebb agyvérzéseket kaptam attól,hogy a kijövő emberek miket sztorizgatnak a vizsgáztatókról. Jobb hamarabb túl lenni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!