Mit tanácsoltok melyik "oldalt" válasszam?
Figyelt kérdés
Elég sok akadályozó tényező miatt ideje korán abba hagytam az iskolát (érettségi után), viszont úgy érzem mára a kialakult világnézetem miatt is, olyan munkát szeretnék, amely hozzám passzol. Viszont a legfőbb problémám, hogy amit szeretnék a MUNKA MELLETT TANULNI csak levelezőn kivitelezhető. Ellenben nincs a környéken olyan suli amely ezt levelezőn indítaná. (újságírás, rádió és média tudomány)... Megfogalmazódott egy másik kérdés is bennem, hogy mivel a nyugati határrészen lakok, lehet inkább hiány szakmában lenne a fantázia. (villanyszerelés, bútorasztalos, festő)... Ki melyiket tanácsolná és miért? (anyagi vonzat miatt is csak levelezőn tudok tanulni, ezt ne felejtsétek azért) ...és csak komoly válaszokat legyetek szívesek. Köszi. 29/F2011. okt. 16. 18:47
1/4 anonim válasza:
Ha a bútorasztalost választod, akkor gondolom fog majd hozzá kelleni saját műhely is, hacsak nem akarsz majd másnak dolgozni. A villanyszerelőnek is szokott lenni elég nagy kacatbázisa. A festőnek meg probléma, hogy a nagylétrát hol tartsa.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel nem lettem "könnyebb"... Mert nem az egyik mellett törtél pálcát, hanem a másik ellen!:S
Azaz ne is kezdjek egyiknek se ilyen-olyan okból kifolyólag?
Vagy épp azért beszéltél a szakmák ellen, hogy próbáljam meg azt amire mindenképpen vágynék?
2011. okt. 16. 19:18
3/4 anonim válasza:
Tény, hogy a szakmákhoz sok minden kell (műhely, felszerelés stb.) Én a helyedben biztos, hogy előbb az álmomat próbálnám megvalósítani. Tegyél meg MINDENT érte, ne legyen semmi sem akadály. Ha az első bukkanónál feladod, akkor neki se kezdj.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Talán még a villanyszerelő a legjobb, ő mindig jól jön, talán nincs is olyan nagy anyagi vonzata, a bútorasztalost, festőt max akkor vállald be, ha van rokon, akinél dolgozhatnál. Az újságírás, rádi és média tudomány, tényleg érdekes, de gondold át, hogy meg tudsz-e belőle élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!