Valaki vett már részt ezen az íróképző tanfolyamon?
Egy Vidi Rita nevű hölgy egy íróképző tanfolyamot - tréninget hirdet. Állítása szerint az általa kidolgozott módszernek köszönhetően 2 nap alatt bárkiből írót lehet faragni. Én nem tagadom, hogy az ilyesmi ne lenne lehetséges, a világban történtek már nagyobb csodák is, de azért édekelne a beszámolója egy olyan egyénnek, aki ezen már részt vett és tudja igazolni ennek a helytállóságát. Erről lenne szó:
Van itt valaki, aki részt vett ezen a tanfolyamon? Ha igen, valóban minden úgy igaz, ahogy az a fenti honlapon meg van hirdetve?
Én voltam az író születik képzésen, ami egy hétvége volt nem kevés pénzért. Annyira nem volt rossz, mint amilyennek sejtettem, de jó sem. Nem éri meg ezt a pénzt. Hamarabb lesz kedved az íréshoz, ha hangoskönyveket hallgatsz (én azt szoktam csinálni) vagy meditálsz előtte.
Nem tudom Vidi Rita normális-e, de aki tartotta nekünk egy nagyon fura nő volt, kicsit sértődékeny és fontoskodó. Aki szeretne írni tanulni komolyabbakhoz menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!