Volt már valaki munkaügyi által meghírdetett angol tanfolyamon?
Köszönöm szépen!
Úgy értettem,hogy a felvételi vizsgán magyar nyelvtanból főként miket kérdeztek? Annyit biztosra tudok,hogy mondatelemzés.
Amikor én tanítottam, csoportbontás volt. A haladó csoportot kaptam (akik ugyanis TÉNYLEG esélyesek a nyelvvizsgára kb fél- vagy egy éven belül), és nekik én állítottam össze egy szintfelmérőt ANGOLUL.
Az első tanórától fogva csak angolul beszéltem velük, órán kívül vagy nagyon bonyolult nyelvtani magyarázatok esetén tettem kivételt. Úgyhogy ez a része neked nyilván nem érdekes.
Ami viszont fontos, az a kezdő csoport esete.
Itt az a fő gond, hogy a vállalt vizsga szintjét a megadott időn belül szinte bizosan nem lehet elérni. A nyelviskolák egymásra licitálva vállalnak egyre teljesíthetetlenebb iramot, hogy elcsaklizzák egymás elől a pályázati támogatásokat.
A haladó csoport, akiknek már van néhány éves alapjuk, más kérdés persze, -- de aki KEZDŐ, nulláról, annak kell négy év kellően intenzív tanulás a középfokhoz.
(Nem véletlenül a nyelvi érettségihez is négy év gimi szükséges, úgy, hogy hetente 3-5 tanóra van, plusz házi feladatok, nyári olvasmányok, korrepetálás, nyelvi tábor stb., tizenéveseknek!!! akiknek még fog az agyuk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!