Próbálta már valaki a jobb agyféltekés rajtanfolyamot? Ez tényleg működik?
szia! Látványos eredményt lehet elérni. Én is voltam. Amit egy előttem hozzászóló írt, az a 2D-s tanfolyam, megtanít arra, hogy egy fotót pl. hogyan másolj le. Ha 3D-re iratkozol be, akkor élő modellről fogsz tudni rajzolni.
Attól függ a választás, mire szeretnéd használni a tudásodat, mert azt tutira megszerzed azalatt a pár nap alatt.
Én itthon csinálom munkafüzetből. 1 nap alatt letudtam a felét, de már ott brutális különbség van az előtte-utána portrérajzom között. Ha valakit érdekel meg tudom mutatni. Egyéb pozitív hatásai: szorongás megszűnése, depresszió csáó, újra elégedett vagyok az életemmel, ami ugyan sok mindenben hibádzik ha reális alapokon nézem. A tanfolyamot nem tartom lehúzásnak. Az ár fele csak az eszközöket fedezi, a másik fele, nos hát valamiből az ezzel foglalkozóknak is meg kell élni, és nem mindenki tudja otthon elsajátítani a módszert. Csak ugye nem mindenkinek van 40ezer forintja ilyenre. Még annyi, hogy én a második portrémat nem fényképről másoltam, hanem elképzeltem az arcot. Nem tudom, hogy ez 2D vagy 3D-e, de egész jól tudok már 3D-s rajzot is csinálni egyszerűbb dolgokról.
Szóval én azt mondom tényleg működik. Szerintem emberenként eltérő mértékben, mert azért a finommotoros koordinációs képességeken is múlik a dolog valamennyire. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!