Hány fő szokott lenni a jobb agyféltekés rajztanfoyamon?
Melyiken mennyi...
Elég drága így gondolom pár embernek is megszervezik.
Ez egy lement divathóbort. Most már más tanfolyamokat nyomnak aztán azok is kifutnak az ezoterikus piramisjátékban.
Köszönöm a hozzászólást.
Sajnos nem sokat ért :/ A "melyiken mennyi" az nem egy értékelhető válasz :D de azt értékelem, hogy válaszra méltattál! :)
"Divathóbort" ???, inkább egy cselekvés technikai megmutatása, megtanítása, mint a síelés, vagy gyapjúval való dolgozás, vagy agyagozás stb.
"Ezoterikus piramisjáték" zseniális vélemény, ez tényleg az i-re a pont ... :O
Olyan válaszokat vártam volna, hogy "amin én voltam Budapesten 18-an voltunk, vagy 32-en, vagy csak 5-6 ember". Ennyi lett volna a lényeg.
Köszönöm!
Látom nem vagyunk egy hullámhosszon.
Pedig komolyan írtam. Ez a rajztanfolyam egy ugyanolyan kis ezoterikus érdekesség mint amik időről időre végig mennek az országon és az nyeri vele a legtöbb pénzt aki behozta az országba majd ahogy szóródik egyre kevesebbet keresnek vele míg eljut a végfelhasználóhoz aki általában nem megy vele semmire de legalább eltöltötte valamivel az idejét.
De lehettünk volna egy hullámhosszon, ha a kérdésem úgy hangzott volna, hogy mi a véleményed a jobb agyféltekés rajztanfolyamról. :) Egy hullámhosszon vitatkozhatnánk ;) :D
A kérdésem viszont úgy szól, hogy "hány fő" azaz számokra lettem volna kíváncsi. Nem másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!