Félek a vezetéstől?

Figyelt kérdés

Még most fogom kezdeni az elméleti részét az egésznek de már attól is be vagyok tojva :D Ott a tanár csak magyaráz vagy szokott kérdezni is azoktól akik bent ülnek?

De igazából a gyakorlati részétől félek. Attól félek, hogy az oktató ordibálni fog ha bénázok és azt ilyen nagyon hülyén viselem, szerintem ott leblokkolnék helyben, :D

Mert tudjátok, már nincs rutinvezetés hanem egyből a mélyvízbe dobnak, nagyon jó azt is tarkóncsapnám aki ezt kitalálta. Szóval... hogy kezeljem az olyan helyzeteket ha pl. ordibálás alakulna ki?

2013. jún. 16. 19:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként van kocsink és majd ősömmel kimegyek valami kihalt helyre gyakorolni... de attól még keresztbe fogom fosni magam az első vezetésórán az tuti .D
2013. jún. 16. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyébként az oktatóval "összehaverkodni" jó ötlet? Vagy zárkózottak szoktak lenni? Tehát ha pl. úgy kezdem, hogy tudtára adom, hogy mennyire be vagyok ijedve aze gésztől akkor nekem már az is tök megnyugtató lenne hogy tudmo, hogy tudja, hogy be vagyok szarva :D
2013. jún. 16. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokféle oktató van, de ha úgy érzed, hogy megaláz, vagy nem végzi jól a munkáját, hagyd ott, és keress másikat. Komolyan. Nekem 3 oktatóm volt, az elsőt 4 óra után hagytam ott (az iskolával együtt), a másodiknál a 3. bukott vizsgám volt a mérföldkő (mindíg ő nyúlt bele a kormányba), a harmadiknál elsőre átmentem a vizsgán (tisztá, nem volt bunda)

Azóta eltelt 20 év, többszázezer Km balesetmentesen, és én is úgy kezdtem mint te, soha nem ültem korábban a jobb 1 ben. Szóval no para, az oktató van érted és nem fordítva!

2013. jún. 16. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
* bal 1-ben :)
2013. jún. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!