Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Jobb agyféltekés rajzolásban...

Jobb agyféltekés rajzolásban önállóság?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem rég voltam ilyen tanfolyamon. Amellett, hogy káprázatos másolatokat alkottunk vonalzó és takarólap segítségével képekről, nekem végig nagyon kellettek a segédeszközök, és az eredeti kép. Szóval ez az új látásmód nem nagyon jött át, pedig szükségem lenne rá, mert saját ötleteket szeretnék rajzolni, amikhez nem feltétlen van pontos minta.

Azt szeretném kérdezni, hogy minden tanfolyam így működik, vagy van lehetőség a minta nélküli rajzolásig eljutni innen?

2012. máj. 13. 10:46
 1/6 anonim válasza:
Nos nézd, azt is lehet csinálni, hogy a valóságos mozdulatot, helyzetet lefényképezed a valóságba maj azt lerajzolod
2012. máj. 14. 15:02
 2/6 anonim válasza:
100%
persze h van lehetöség. rengeteg gyakorlás. és minden másolással indul. rajzolj rengeteg arcot, vagy külön szemeket orrokat és elöbb utobb magadtol is menni fog. amit soha nem rajzoltál azt nem tudsz fejböl rajzolni légy bármilyen profi. és ha van egy álmod akkor kereshetsz hozzá neten képeket és ugymond összeollozod. ha most kezdtél rajzolni ne várj nagy eredményt én évek ota rajzolok és nem is tul sürün,de fejböl még midnig nem tudok rajzolni ,max lovat.rengeteget kell másolni.
2012. máj. 14. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval csak kitartás. A vonalzó elhagyásához is csal az szükséges?
2012. máj. 14. 21:12
 4/6 anonim válasza:
100%

szerintem igen....elnézve az utcarajzolokat stb.

én mondjuk le tudok rajzolni egy portrét vonalzo nélkül de mm hibák tuti vannak benne és azt vettem észre h az az egy-egy mm nagyon befolyásolja az arc kinézetét.

egy állatnál nem feltünö annak annyira nem jellegzetesek a részei.de egy emberi arcnál eléggé befolyásolja.de azt tapasztaltam h az embereknek akiknek rajzoltam, nem tünt fel az a hiba ami nekem igen. totál odavoltak h ez pont olyan stb. ugyhogy sztem csak én vettem észre a hibákat.

nem árt megtanulnod hogy mi hogy helyezkedik el az arcon(a tanfolyamon kaptál elvileg ilyen papirt amin rajta vannak az arányok) és akkor már szemre is tudsz méregetni nagyjábol.

2012. máj. 15. 20:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem kaptam ilyen papírt. :S
2012. máj. 15. 22:14
 6/6 anonim válasza:

[link]

tessék ez az oldal sztem sokat segithet:)

2012. máj. 17. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!