Jobb agyféltekés rajzolásban önállóság?
Sziasztok! Nem rég voltam ilyen tanfolyamon. Amellett, hogy káprázatos másolatokat alkottunk vonalzó és takarólap segítségével képekről, nekem végig nagyon kellettek a segédeszközök, és az eredeti kép. Szóval ez az új látásmód nem nagyon jött át, pedig szükségem lenne rá, mert saját ötleteket szeretnék rajzolni, amikhez nem feltétlen van pontos minta.
Azt szeretném kérdezni, hogy minden tanfolyam így működik, vagy van lehetőség a minta nélküli rajzolásig eljutni innen?
szerintem igen....elnézve az utcarajzolokat stb.
én mondjuk le tudok rajzolni egy portrét vonalzo nélkül de mm hibák tuti vannak benne és azt vettem észre h az az egy-egy mm nagyon befolyásolja az arc kinézetét.
egy állatnál nem feltünö annak annyira nem jellegzetesek a részei.de egy emberi arcnál eléggé befolyásolja.de azt tapasztaltam h az embereknek akiknek rajzoltam, nem tünt fel az a hiba ami nekem igen. totál odavoltak h ez pont olyan stb. ugyhogy sztem csak én vettem észre a hibákat.
nem árt megtanulnod hogy mi hogy helyezkedik el az arcon(a tanfolyamon kaptál elvileg ilyen papirt amin rajta vannak az arányok) és akkor már szemre is tudsz méregetni nagyjábol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!