OKJ ingyenes ha elmúltam 25, van 1 diplomám és már dolgoztam is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 15:51
21/23 anonim válasza:
Annyi biztos, hogy a diploma nem számít az OKJ-nél szakképesítésnek. Most szeptemberben akarok én is kezdeni egy technikusit, akkor már meglesz a BSc-m, és erre rákérdeztem az NSZFI-nél. Nekem a suli honlapján van kiírva, hogy kinek mennyit kell fizetni, ezt ők határozzák meg, de 23 éves kor felett már csak a munkaügyi központos OKJ képzések lehetnek ingyenesek.
22/23 anonim válasza:
Az poén egyébként, hogy elvileg a MKözpont azokat a képzéseket támogatja és teszi ingyenessé, ami az adott régióban hiányszakma. Ehhez képest nagyon kevés emberről hallottam, aki egy ilyen képzés után azzal a szakmával el is tudott helyezkedni. Ez csak az én ismeretségi köröm, vagy mások is észrevettek ilyesmit?
23/23 A kérdező kommentje:
Nekem semmit sem támogatott a M.ügyi központ,mert "nincs rá költségvetési keret"meg amúgy is diplomám van,inkább a 8 osztályosokat támogatják.Megértem,elfogadtam.
És jó hír,hogy találtam magamnak ingyenes okj-t,már csak drukkoljatok,hogy felvegyenek!!!:)
2011. ápr. 21. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!