Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » OKJ ingyenes ha elmúltam 25,...

OKJ ingyenes ha elmúltam 25, van 1 diplomám és már dolgoztam is?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 15:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
nem.
2011. ápr. 12. 17:14
 2/23 A kérdező kommentje:
akkor mért mondták az egyik suliban,hogy az?
2011. ápr. 12. 17:47
 3/23 anonim ***** válasza:
Akkor hülyeséget mondtak. OKJ 23 éves korodig ingyenes, ha nincs még diplomád. Ha van, vagy elmúltál 23, akkor fizetned kell. Mivel te 25 vagy és diplomás egyértelmű, hogy fizetős.
2011. ápr. 12. 18:27
 4/23 A kérdező kommentje:
de ez tök szemétség!mért pont 23 a felső korhatár??:(
2011. ápr. 12. 18:57
 5/23 A kérdező kommentje:
még lenne 1 kérdésem: ha esti képzésre megyek,akkor talán ott nem 23 a felső korhatár,hanem mondjuk 28?van ilyen?
2011. ápr. 12. 19:07
 6/23 anonim ***** válasza:

a diploma is kizáró ok, ezért lényegtelen az életkor az esetedben.

Sajnos erről lecsúsztál, illetve elvégezheted ettől függetlenül, de a képzés anyagi vonzatai téged terhelnek.

2011. ápr. 12. 20:10
 7/23 anonim ***** válasza:
Nem szemétség. Ez egy szolgáltatás, annak pedig ára van.
2011. ápr. 13. 12:04
 8/23 anonim ***** válasza:
38%
Szolgáltatásnak ára van! Te vagy a szemét! Amikor én voltam 23 alatti nem volt ilyen. Most munkanélküliként kell százezreket kipengetni, hogy az embernek újjabb szakmája legyen. Gyáraink külföldi kézben. Megszűntek a gyárak, így mindenki amihez értett már értéktelen. Ezekre nem gondolsz? Szerinted akinek kicsit tbb, mint minimál a bére az tud százezreket fizetni az új szakmájáért? Elmúlt az a világ, amikor valaki valaminek tanultunk és azok maradhattunk életünk végéig, te szemét. Azok akiknek meg van pénzük biztonságban vannak, meg lenézik a munkanélkülit, mert biztos nem akar dolgozni.
2011. ápr. 13. 13:39
 9/23 anonim ***** válasza:
Akkor elárulom, hogy - diplomával - kényszervállalkozó vagyok, és márciusban több volt az adóm, mint a bevételem. Ilyen is van. Két dolgot azonba nem bírok elviselni: a személyeskedést és a demagógiát. Tudomásul kell venni, hogy az OKJ-s képzéseknek ára van. A korhatár pedig nyilván azért 23 év, mert egy a felsőoktatási intézmények képzése átlagosan öt év.
2011. ápr. 13. 16:14
 10/23 anonim ***** válasza:
A fenti válaszok nem feltétlenül igazak. Szakképzettséget még szerezhetsz, annak ellenére ha van diplomád, és életkori kikötés sincs. Kérdezd meg az iskolában a titkárságon, ott jobban tudják, mint akik itt válaszolnak.
2011. ápr. 13. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!