Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy írjam bele a ecv-be?...

Hogy írjam bele a ecv-be? Pultosként dolgoztam akkor azt úgy írjam be hogy kereskedelem-eladó vagy mi ennek a pontos megfogalmazása/esetleg vendéglátás?

Figyelt kérdés

Csak érettségim van szakmai tapasztalatom meg csak mint pultos de nem szeretnék már ebben dolgozni.ha valaki tud és lenne olyan kedves küldhetne priviben is akár egy ilyesmi ecv-t!

Europass oldalon csinálom jó kis segítség is van de még nem kellett önéletrajzot írnim így szeretnék egy nagyon jót!(Gyesem lassan lejár meló kellene)

2010. nov. 17. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A pultos hivatalos megfogalmazása vendéglátóipari eladó-de elég ha pultost írsz.
2010. nov. 17. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Személyes adatok

Név

Cím

Telefon

Emailcím

Állampolgárság

Születési idő

Tanulmányok

Széchenyi István Vendéglátóipari Szakmunkásképző Intézet Felszolgáló

Németh László Dolgozók Szakközépiskolája Levelező Tagozat Érettségi

Előző munkahelyek

…… (1994-1999) Pultos

…... (1999-2000) Pultos-felszolgáló

…... (2001-2007) Pultos-felszolgáló

…… (2007-2008) Pultos

…… (2008-2009) Pultos

Egyéb

A vendéglátásban támasztott alapkövetelményeknek-megbízhatóság, pontosság, türelem, felelősségteljesség-maradéktalanul meg tudtam felelni, így ez más területen sem okozhat problémát.

Szívesen foglalkozom emberekkel, gyorsan és könnyen teremtek velük kapcsolatot a munkám során.

Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezem.(Windows

XP, Word, Excel, Internet.)

2010. nov. 17. 11:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. nov. 17. 11:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Az önéletrajzért is nagyon hálás vagyok így már több miindent tudok beleírni!!Köszönöm
2010. nov. 17. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Szívesen. A gyereket ne írd bele semmiképpen-tapasztalat- és nem árt, ha mellékelsz képet. (Jobb felső sarok a szokásos hely, lehet scannelt, vagy odatűzött fotó is. )
2010. nov. 17. 11:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor se írjam bele ha a felügyeletét bmikor meg tudom oldani??De ha személyesen rákérdeznek el kell mondanom mindenképp,vagy?!
2010. nov. 17. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha beleírod, akkor nem nagyon fognak behívni még beszélgetésre sem. Oda pedig el kell jutni ahhoz, hogy esélyed legyen a felvételre. Személyesen már elmondhatod, bár én azt tapasztaltam, hogy ha megemlítem hogy van gyerekem, rögtön nem értek már semmihez...
2010. nov. 17. 11:43
 8/11 A kérdező kommentje:
igaz...sajnos!:S Akkor még egy kérdésem lenne europassos ecv-t írjak vagy azt a hagyományost amit te is írtál?Mert mindenki azt ajánlotta amit te is írtál de ez a másik se rossz?!
2010. nov. 17. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Az europass szerintem akkor jó, ha valakinek több végzettsége van, nyelveket beszél, több dologban jártas és valami "trendi" munkára jelentkezik. Mivel azt írtad, hogy érettségid van és szakmai tapasztalatod, max eladó, vendéglátós, esetleg adminisztrátor munkára van esélyed. Ahogy nekem is :S Ezekhez elég a sima szerintem.
2010. nov. 17. 11:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor ok amúgy is elég bonyolult!:)Köszi mindent!!Sok sikert a munkakereséshez!:)
2010. nov. 17. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!