Ha én elvégzek egy gyorstalpaló ruházazti eladó képzést 3 hónap alatt, ez szakképes eladónak számít, vagy ez semmit nem ér?
erre gondolok itt
fizetős s nem mindegy h megcsinálom,aztán úgymond kidobva a pénzt az ablakon,nem vesznek fel vele ugyanúgy
Teljesen mindegy hol vegzed el, semmit nem jelent, sok helyre papir nelkul is felvesznek.
Legalabbis en igy vettem eszre.
Jól mondod, gyorstalpaló. Annyit is ér. A szakképzésről ma nagyon eltérő vélemények vannak. Szerintem ezt a szakmát 3 hónap alatt csak gagyi szinten lehet megtanulni. De lehet, hogy ma ennyi is elég.
Ha például megkérdezném, hogy ez a gyapjú pulóver és az a gyapjú pulóver között mi a különbség, a tanfolyam alapján biztosan nem tudnál rá válaszolni. Pedig igényes vevő ilyesmit kérdez, nem azt, hogy levenné e nekem a felső polcról...
Sajna ezer helyre irtam s mindenhol azt a a választ kaptam h csak papirral rendelkező embert vehetnek fel.
Sőt igy is hirdetik: "Szakképesített eladót keresünk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!