Nehéz a Ruházati Eladó tanfolyam?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 21:00
4/10 A kérdező kommentje:
:-))) sztem nem az,érdekelne ki mit mond.
2011. júl. 31. 21:54
5/10 anonim válasza:
Tanulni kell és akkor nem nehéz. Áruismeret is van, az nem olyan könnyű ám! Nem csak mosolyogni kell tudni! Bár én kultúrcikk kereskedőnek tanultam, az osztálytársaim közül voltak akik ruhások voltak és mondták, hogy az áruismeret nem egy leányálom... gyapjú, bőr, kül. textilek ismerete, tulajdonságai, készítésének módja stb... Mondjuk az igaz, hogy mi kereskedelmi iskolában végeztünk 4 év alatt és nem 3 vagy 6 hónapos tanfolyamon.
6/10 anonim válasza:
unokatesóm járt ilyen képzésre
nehéznek nem nehéz, csak felesleges
7/10 A kérdező kommentje:
Sokak szerint is felesleges,nem lehet vele sokat keresni,és nem nagyon lehet találni ilyen munkát.
2011. aug. 2. 11:15
8/10 F.B.I. válasza:
mit tudhat az, aki ebből megbukik?
9/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Az általános relativitás-elmélet nehéz. A traktor nehéz.
10/10 anonim válasza:
Szerintem bárki megbukhat ebből, ha semmit nem tanul belőle, de a tananyag nyilván nem olyan, mint egy egyetemi szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!