Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi történik, ha mozdonyzevetői...

Mi történik, ha mozdonyzevetői képzés végén nem sikerülnek a vizsgák? Vissza kell fizetni a képzés költségeit?

Figyelt kérdés
18-22 hónap a képzés, a 18. hónap után jönnének a vizsgák. Mi van ha nem sikerülnek?

tegnap 21:50
 1/7 anonim válasza:

Elvileg igen, nem is keveset.

De engem is érdekelne, hátha valaki tud pontosabbat, mert lehet jelentkezem jövőre.

tegnap 22:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Én most jelentkeztem, ezt az egyet nem kérdeztem meg a HR-es csajtól, ami érdekelt volna.

Amúgy a képzés ideje alatt, szakmunkás minimálbért fizetnek, ami kőkemény 216 ezer nettó, ezt kapod közel 2 évig. Tehát ha sikerül ez idő alatt nem éhenhalnom, és a végén valamelyik vizsga bukó, akkor még fizethetek is vissza nem keveset.

tegnap 22:09
 3/7 anonim válasza:

Az durva, azt hittem többet fizetnek a képzés alatt.

Az nappali nem? Akkor hogy lehetne dolgozni mellette, ezt hogy gondolják?

tegnap 22:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, első 14 hónap elméleti, tantermi oktatás, hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig. Vannak bizonyos témák, amik rövidebbek, olyankor előfordulhat, hogy már délután 2-3-kor vége.

Nettó 216 az semmi. Ha esetleg engem most kiválasztanak, még nem tudom, hogy fogok dönteni, ez az egyik, ami a nem válasz fele húz. A másik a pénz visszafizetés (ha tényleg így van), harmadik a munkaidő.

tegnap 22:24
 5/7 anonim válasza:
Hát igen, hiába hajnal vagy éjszaka, vagy Karácsony vagy Szilveszter, a vonat az megy.
tegnap 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg mehetsz úgy is dolgozni, hogy hétfőn mondjuk éjjel 2-től délig. Másnap reggel 9-től este 9-ig. Aztán pihenőnap. De ez csak egy példa. És mindezt ünnepnapokon is. Szóval nem tudom mennyire kívánja ezt a testem.
tegnap 22:52
 7/7 anonim válasza:
Hát igen, az durva lesz.
tegnap 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!