Mi történik, ha mozdonyzevetői képzés végén nem sikerülnek a vizsgák? Vissza kell fizetni a képzés költségeit?
Elvileg igen, nem is keveset.
De engem is érdekelne, hátha valaki tud pontosabbat, mert lehet jelentkezem jövőre.
Én most jelentkeztem, ezt az egyet nem kérdeztem meg a HR-es csajtól, ami érdekelt volna.
Amúgy a képzés ideje alatt, szakmunkás minimálbért fizetnek, ami kőkemény 216 ezer nettó, ezt kapod közel 2 évig. Tehát ha sikerül ez idő alatt nem éhenhalnom, és a végén valamelyik vizsga bukó, akkor még fizethetek is vissza nem keveset.
Az durva, azt hittem többet fizetnek a képzés alatt.
Az nappali nem? Akkor hogy lehetne dolgozni mellette, ezt hogy gondolják?
Igen, első 14 hónap elméleti, tantermi oktatás, hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig. Vannak bizonyos témák, amik rövidebbek, olyankor előfordulhat, hogy már délután 2-3-kor vége.
Nettó 216 az semmi. Ha esetleg engem most kiválasztanak, még nem tudom, hogy fogok dönteni, ez az egyik, ami a nem válasz fele húz. A másik a pénz visszafizetés (ha tényleg így van), harmadik a munkaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!