Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Kresz? Befizettem az etitanra,...

Kresz? Befizettem az etitanra, jegyzeteljek belőle, vagy csak olvassam át?

Figyelt kérdés

Illetve az iskolánál, ahol regisztráltam, visszaadják az összeg egy részét, ha 2 héten belül elvégzem az etitant. Csinálhatom azt, hogy átmegyek rajta egyszer, jelzem hogy elkészültem, majd átismétlem újból?

Vagy a két hét letelte után már akkor sem nézhetném át többször, ha lenne még amúgy időm a programban?

aug. 17. 19:13
 1/6 budai_lány ***** válasza:
100%
Felesleges jegyzetelni, gyakorolj és kész.
aug. 17. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

A kész vagy, látják, mert a próba vizsgát meg kell csinálnod. A fennmaradó idődben gyakorolhatsz.

Nem fizetnek vissza semmit.

aug. 17. 19:55
 3/6 A kérdező kommentje:
De visszafizetnek, külön ki volt emelve az iskolában, amit választottam
aug. 17. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem jegyzeteltem, barátaim közül sem jegyzetelt senki. Gyakorolni kell folyamatosan.

Nem hallottam még olyanról hogy az autósiskola ad vissza pénzt, de az állam fizet vissza maximum 25.000FT-ot, ha nem múltál el 20 éves. [link]

aug. 17. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
és majd vezetés közben is a jegyzeteidet fogod nézni fél szemmel? Olvad el, jegyezd meg.
aug. 19. 11:59
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 nyilván azért kérdeztem, mert arra gondoltam, ezzel talán jobban beivódnának az információk. Többieknek köszönöm
aug. 19. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!