Az Újratervezés Programban (informatikából) ti mit jegyzeteltek ki? Ami le van írva diára, vagy azt is, amit mond az oktató? Tananyagot leírva nem találtam az egyes részeknél. Ti hogyan tanultok? Köszi a segítséget!
Én mindent leírok.
A tudásellenőrző tesztben nem mindig olyat kérdez,amit elmondott. Hanem arra kíváncsi, hogy megértetted-e az anyagot.
Kell hozzá logika.
Amúgy van határidő rá? Ezt tudja valaki? Sprint3-nál járok, félek, hogy kifutok az időből...
Én nem jegyzetelek, inkább próbálom megérteni, mert az ellenőrzőben úgyis inkább az kell. De szerintem ez egyénfüggő, valaki a jegyzeteléssel jobban megjegyzi.
#1 Augusztus közepe (talán 15.) a határidő. Még én is viszonylag az elején járok.
Én elején az elhangzottakból is jegyzeteltem a vázlatok mellé, viszont a munka, a miatta kialakuló kimerültség és a határidő (08.15) miatt már csak a vázlatokat jegyzetelem; ha nagyon fontos információt hallok, csupán akkor illesztek be a vázlat mellé plusz anyagot. A megértésre megyek, hogy aztán a saját megszokott szavaimmal, megfogalmazásommal is el tudjam mondani. Bízom benne, hogy így eljutok időn belül a végére. Még a Windows 1-ig tudtam megtanulni, igaz ezidáig sok dián kívüli elhangzottakból származóakat tudok.
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!