Mozdonyvezető matek felmentéssel?
1- vagyok. Ne szívd fel magad a provokátorokon. Van aki csak azért jön ide, hogy élvezkedhessen azon ha valakit felidegesíthet :D
Az orvosi alkalmassági feltételeket itt találod:
Ilyen kitétel nem szerepel benne, úgyhogy - ha más bajod nincs - akkor orvosilag nem lehet gond.
A felvételinél/tanfolyamon viszont lehet. Néha azért kell számolgatni. Bár nem komoly számításokat. A vonatok féksúly%-át kell számolni például.
Bár némelyik kollégán csodálkozom, hogy a kávépénzt ki tudja számolni :D
A számokat annyira kell ismerni, hogy összehasonlítsd a menetrendet az óráddal. A menetrend meg azért van, hogy tudjuk mennyit késünk! :D
Jelentkezz! Veszíteni nem fogsz vele.
#5 Egy mozdonyvezetőnek nem kell ismernie a mozdony működését is?
Én úgy tudom, hogy kb annyit kell tudniuk az erős és gyengeáramról mint egy villamosmérnöknek.
Te mozdonyvezető vagy motorvonat vezető vagy?
"Egy mozdonyvezetőnek nem kell ismernie a mozdony működését is?"
De, de már korántsem annyira mint régen.
A mai gépek kiírják a monitorra, hogy mi a hiba és hogyan lehet elhárítani - ha el lehet.
"Én úgy tudom, hogy kb annyit kell tudniuk az erős és gyengeáramról mint egy villamosmérnöknek."
:DDDDD Hol a f.cba mesélnek ilyeneket? Biztos ilyen rizsaféle kirakatmozdonyvezetők terjesztik ezt magukról, hogy többnek tűnjenek. Ma már nem követelmény az sem igazán, hogy felismerj egy villanymotort. Mindegy ki megy a tanfolyamra, csak menjen valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!