Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi szükséges ahhoz, hogy...

Mi szükséges ahhoz, hogy saját képzést / kurzust indítsak ?

Figyelt kérdés

Láttam már olyan képzéseket, amelyek tényleges tudást ad, viszont végzettséget igazoló papírt nem.

(Olyan szakterületről beszélünk ahol a tényléges tudás fontosabb.)

Egy ilyen képzést/kurzust szeretnék én is létrehozni.

Tételezzük fel, hogy egy 10-12 hónap képzésről lenne szó,ahol mondjuk egy fő X összegért vehet részt.

A tematikát és az időt már részletesen kidolgoztam, heti 3 eladással számolok.

Egy ilyen képzés elindításához mi szükséges?

Milyen feltételeknek kell megfelelni?

Válaszokat előre is köszönöm.

2021. febr. 7. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már. És akkor mi van, ha egy Navos ad 2 ezret ő meg elfogadja? Mi a bizonyítéka, hogy nem ő volt az első tanítványa? Egyáltalán hol bűn elfogadni 2 ezer forintot, ha adnak? Ha én valakinek segítek, és ő fizet nekem egy kávét, azt is tüntessem fel az adóbevallásomban vagy mi? Ne nevettess már ki! XD
2021. febr. 11. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha szívesen fizetsz le másokat, meg kockáztatsz ezen a módon, lelked rajta. Én nem buzdítanék rá másokat. Amint üzletszerű a tevékenységed, akkor kell utána adózni, de ezt jól tudod, csak kötözködsz.

2021. febr. 11. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Baromságot írsz, a téma részemről lezárva. Hol üzletszerű az, amit "egyszer" csinálsz? Egy retek ellenőr is max egyszer tud lebuktatni, nem tudja bizonyítani hogy rendszeres
2021. febr. 12. 06:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Felőlem simliskedj nyugodtan, csak ne erőltesd rá másra a furcsa szemléletedet.
2021. febr. 12. 10:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Egy átfogó programozó képzésen gondolkoztam (Webfejlesztés), ahol a frontend és backend fejlesztésről tanulhatnak majd.

Különböző keretrendszerek, adatbázis kezelés, html, css, bootstrap, js, react, stb..

Ilyesmi tematikával nem igazán oktatnak a felnőttképzéseken informatikát.

2021. febr. 13. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!