Szeretnék részletes segítséget kérni, abban hogy egy onálló válalkozást indítsak el szinte a semmiből illetve, hogy ehhez mire mikre lenne szükségem illetve mennyibe kerülnének a dolgok és milyen papírok kellenek illetve szükséges-e szakképesítés?
Semmiből haha... Ma a semmiből semmi lesz!
Főleg, hogy nem értesz hozzá!
Nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem pontosan tudom, sőt mivel jópár vállalkozáson túl vagyunk (persze most is van vállalkozásunk), pontosan tudom, hogy ahhoz hogy valami pénzt hozzon, ahhoz pénz kell, nagyon jó ötlet, üzleti érzék stb.
S a mai világban így is kb. 50% a siker!
3as jól írja! Ez halott ügy.
Ebből nem fogsz tudni megélni, és örülhetsz ha egyáltalán +ra kihozod.
de, hogy tudd:
egyéni vállalkozó 50e Ft+könyvelő! ha Van bevételed, ha NINCS akkor is meg kell fizetni, ha 3 hónapot csúszol, már nem lehetsz katás.
gyümölcsös áru minimum 50-100e, és kérdés ebből mennyi marad a nyakadon a nap végén, ugyanis rohadt almát már nem tudsz eladni.
ehhez még kell egy eladói szakképesítés ami minimum 100e, vagy fel kell venned olyat akinek van, ami több mint 100e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!