Vélemények érdekelnek: 2021. elején elkezdenétek egy integrált pilótaképzést, diákhitellel?
A BME - Cavok közös képzését néztem, ami diákhitelből finanszírozható (kb. 22 M forint), ~260 repült órával, és minden jogosítással felruház, hogy egyből lehessen légitársasághoz jelentkezni.
Mit gondoltok, megéri elkezdeni? Tudom, romokban a piac, főképp mesterséges okokból, de ha úgy döntök igen, mához 2,5 évre lenne, hogy végzem a képzésben.
Van itt olyan, aki ezt a képzést csinálja? Van, aki pilótaként van itt jelen?
2021 eleje? Nem tudom hitel szempontjából mennyire lesz előnyös, mindenképpen várnék a döntéssel.
Épp egy válság közepén vagyunk ami egyre csak mélyül és mélyül, erre jelen pillanatban nem merném beadni a fejem, hogy ezt megvalósítsam. Inkább elmennék dolgozni és várnék egy évet.
De nyilván te érzed, illetve azt se tudjuk, hogy akkor mi lesz, de sok jóra nem számítok.
Nagyon érdekelne a helyzeted, talán jelenleg ti vagytok a legrosszabb szituációban, már mégsem tudtok változtatni.
Tudsz mesélni egy kicsit bővebben? Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!