Újratervezés Tanfolyam? Mennyi energiát igényel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Informatikai tagozatos 5 éves gimibe jártam, egyetemen volt 1 félév dupla kredites infóm.
Mennyire fontos végighallgatni a videókat, mennyire elég, ha csak a teszteket töltöm ki jól?
A záróvizsga vajon hogyan fog felépülni?
A 3. tesztet csináltam meg, és addig nézegettem, hallgattam a videókat. Rengeteg időnek tűnt eddig, és nem vagyok benne biztos, hogy megmarad minden, amit hallok.
2020. jún. 6. 19:56
1/2 anonim válasza:
Napi 1 ora a minimum, de sokat számít mennyi az előképzettség.
2/2 anonim válasza:
Nem magyaráz olyan jól.. Tele érthetetlen szavakkal. Egyébként nem értem, végignéztem a videót, azt írja ki, hogy előrehaladás 100%, eredmény 0%.?????? Mit jelent? Ha a tesztet kitöltöm jól, akkor kiírja, hogy 100% minkét részre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!