Most indítottak 2020-ban, újratervezés néven futó informatiakai képzést ami államilag támogatott. Szerintetek érdemes ebbe belekezdeni?
Udvozollek!
Regisztráltam, visszaigazolták:
"Tisztelt _____ ! Köszönjük megkeresését, Önnek az Újratervezés Program alapozó kurzusra történő regisztrációja sikeresen megtörtént, további teendője nincsen. Tisztelettel, az Újratervezés Program ügyfélszolgálata +36 30 180 2114"
Be akartam iratkozni az általuk adott url-en, eredmény:
"Nem rendelkezik Nexius felhasználói fiókkal?" = nincs reg-em a Nexius-hoz.
OK., reggelek:
"Eremény":
"Figyelmeztetés! Hibás adatok vagy érvénytelen regisztráció."
Megismételtem három fajta böngészővel, 3 különböző e-mail címről, plusz androidos mobilról, SEMMI.
Küldtem egy tucat mail-t nekik SEMMI VÁLASZ.
Az ÜFSZ telefonszám ki van kapcsolva.
Végül kaptam _egy_ választ, hogy tegyek betűt-számot a jelszóba, (tettem már eredetileg is, feltétel volt), meg ugyanazt az url-t.
Az "eremény" MINDIG ugyanaz:
"Figyelmeztetés! Hibás adatok vagy érvénytelen regisztráció."
Úgyhogy jelenleg nincs más ötletem.
(Egyelőre) nem szidom őket, nem biztos hogy "MINDENKI" ügyetlen, de az biztos hogy valami NAGYON nem működik náluk.
A kérdésem: a tananyagot ... mivel nem államtitok ... nem tudnád esetleg átadni, átküldeni valahogy?
Tanulni szeretnék ...
Üdvözöllek,
K. Aladár
A részvételi feltételekben benne volt, hogy a tananyagot tilos terjeszteni, küldözgetni stb. Szóval nem ajánlom, hogy bárki is ezt tegye.
A másik, hogy aki egy regisztrációt nem tud megoldani, annak nem biztos, hogy való az IT terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!