Jelebtkeztem az Újratervezés kurzusra, ahol programozást és egyéb dolgokat tanulhatunk és már 15000en jelentkeztek? Jó ötlet?
Szerintem ez nem fog annyira használható programozást tanítani, hogy fel tudjad használni jövőre az emelt infóra. Ott komolyabb kell, mint pár alapvető dolog. Ahogy írta ,,A kurzus során alapvető digitális készségeket szerezhetsz", nekem ebből az jön le, hogy inkább a 30-50 éveseknek probálják eladni. Veszíteni nem veszítesz vele, viszont ne számíts annyira nagy dolgokra. Többnyire mindenből egy kis szeletet látsz. Emellett arra nem nagyon mutat példát, hogy pontosan milyen IT-képzésekre érti.( ,,A kurzus egy záróvizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése az egyik feltétele annak, hogy a résztvevők 100%-os állami támogatással tanulhassanak tovább a programban elérhető IT-képzések egyikén." )
Mivel ingyenes érdemes megpróbálni, ha érdekel. Viszont ha komolyabban akarsz vele foglalkozni és megvan a konkrét szakirány, hogy mi érdekel pl programozás. Találhatsz kurzusokat amelyek csak ezzel foglalkoznak és többet tudhatnak nyújtani.
Sziasztok,
jelentkeztem, visszaigazolták, viszont a nexius regisztráció ismételten kidobott. A helpdesk telszáma kikapcsolva, mail-re egyszer válaszoltak, semmitmondó dolgokat írtak (legyen szám meg betű a jelszóban), szóval nem tudtam regisztrálni, pedig a képzés elindult.
Van itt valaki aki hallgató ott és elmondaná, hogy néz ki a képzés, mit lehet tudni a gyakorlatból?
Üdv,
Aladár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!