2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?2019. máj. 20. 16:26
241/251 anonim válasza:
Van aki még nem tudja megnézni rajtam kívül? Reggelre kaptam emailt hogy fent van de rendszerhibát ír :/
242/251 anonim válasza:
ird be a kodod es nyomogasd az f5ot(frissit) es egyszer csak bedob,nekem is igy volt
243/251 anonim válasza:
A 240-es vagyok, én is így jártam... Folyamatosan frissíteni kell és akkor bedob :) De kB 20 percig csináltam, tiszta ideggel xD végül megláttam, hogy sikerült 😊
244/251 anonim válasza:
Nekem is igy volt feissitettem es beengedett, de sajnos nekem a laboron elment :(
245/251 anonim válasza:
Jajj de jó volt arra kelni, hogy meglett: D
Jobb mint a kávé
Gratulálok mindenkinek
246/251 anonim válasza:
Másnak sem ajánlja fel a felülvizsgálati kérelem lemondását?
247/251 anonim válasza:
Nekem telefonon nem mutatta, csak laptopon a felülvizsgálat lemondást
248/251 anonim válasza:
Ja és konkrétan a vizsgaeredmény lekérdezésnél, nem a nyelvvizsgajelentkezős platformon
249/251 anonim válasza:
Akkor mindjárt bekapcsolom a laptopot, köszi a tippet
250/251 anonim válasza:
Az mi, hogy csütörtök éjjel lemondtam a felülvizsgálatról, nem jelezte sehogy, hogy elfogadva, ma meg nézem, hogy újra ott van a lemondás a felülvizsgálatról gomb, rányomtam és most már kiírja a lemondás dátumát, de a mai dátumot írja... -.- ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!