2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?2019. máj. 20. 16:26
171/251 anonim válasza:
Iden marciusban igen es 31en kaptam eredmenyt vasarnap. Egy baratom meg penteken 29en.
172/251 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ezt a mát behazudták :D
2019. máj. 30. 18:18
173/251 Lilluska12 válasza:
Gyanús, de éjfélig még ma van😁
174/251 A kérdező kommentje:
Pedig megörültem h nem kell holnap mennem .. :D :/
2019. máj. 30. 18:24
175/251 anonim válasza:
Egy baratom aprilis elejen vizsgazott es elment a majusi vizsgara is,mert addigra nem volt meg az eredmeny. Szombati irasbeli utan este kapta meg az eredmenyt. Szoval aki abban remenykedik,hogy nem kell elmenni a holnapi es azutani vizsgara sajnos el kell szomoritanom..:( De hatha holnap reggelre vagy ma estere valami csoda tortenik.
177/251 anonim válasza:
Hát de ha MA azt mondják, hogy MA meglesz, akkor legyen már meg tényleg MA! Mert ha mondjuk 4 nappal ezelőtt állítják ezt és közben történik valami, elszámolták magukat esetleg az úgy oké (nem az, de tételezzük fel :D), na de így...
178/251 A kérdező kommentje:
Köszönjük az "építő" kommentet, de áprilisban később is kezdődtek a vizsgák.
2019. máj. 30. 18:39
179/251 A kérdező kommentje:
De olvastam olyat amúgy ahol azt mondták az érdeklődő agyát szét izguló vizsgázónak, hogy jövő hétig várnia kell, majd az nap feltették.. lehet ez a másik változat xdxddx
2019. máj. 30. 18:40
180/251 Lilluska12 válasza:
A mai nap folyamán közzé tesszük az eredményeket.
Ezt írták az ügyfélszolgálatosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!