2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?2019. máj. 20. 16:26
201/251 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon mérges vagyok, hogy ennyire szemetek és inkorrektek..tudnék "szebb" szavakat is írni rájuk :D
2019. máj. 30. 21:26
202/251 Igazmondó666 válasza:
Én már megszoktam az egyetemen, hogy mindig várni kell a javításra ott se tartották be soha amit ígérgettek, de végülis még messze van az éjfél :)
203/251 A kérdező kommentje:
Nalunk ott legtobbszor betartottak, de a kedvenc eredmeny feltoltesi idejuk ejfel es hajnali 3 kozott volt :D viszont az irasbeli allamvizsgam az nap delutan kijavitottak :D
2019. máj. 30. 22:01
204/251 vácáp válasza:
Sziasztok, én a márciusi Origo nyelvvizsgán voltam. Ott is volt egy hasonló csoport, és ugyan így vártunk mi is tűkön ülve. Volt egy srác, aki írt az Origonak 29-én (péntek) délelőtt, és azt a választ kapta, hogy a következő hét elején várható eredmény. Ennek következtében még aznap 2-3 között felkerültek az eredmények :D
Jó látni, hogy kialakul mindig ilyen kis társaság :)
Szerintem holnap délután már biztosan megkapjátok az eredményeket, csak ahogy látom már holnap kezdődik a következő vizsga szezon :/
Mindenesetre kitartást Nektek! :)
205/251 anonim válasza:
Most azt mondták, ma már felteszik. Sajnálom azokat, akiknek holnap menniük kellene, mert biztosan van közöttük olyan, aki az idegeskedés miatt sem készülni, sem pihenni nem tud.
206/251 A kérdező kommentje:
Most mondtak? Este?
2019. máj. 30. 22:47
207/251 anonim válasza:
Egyrészt értem, hogy ha sokan vizsgáznak több időbe kerül kijavítani stb. Másrészt ezzel saját maguknak csinálnak plusz munkát, hisz szerintem ezekben a tavaszi vizsgaidőszakokban sokan bejelentkeznek egymás utáni hónapokban, és biztos hogy sokan vannak, akik feleslegesen mennek a második vizsgára. Ha jól tudom, a befizetett vizsgadíj 40%-át lehet csak visszaigényelni vizsga előtt, szóval a pénz nagy része visszaigényléskor is náluk marad, és még munkájuk sem lenne vele. És sok vizsgázónak nem a szomszédba kell menni vizsgzni, ami anyagi költség, időveszteség stb. Nem korrekt...
208/251 anonim válasza:
Délután írta valaki. A mostot a vizsgaidőszakra értettem ☺
209/251 anonim válasza:
Csak azért bízom még abban, hogy éjszaka felrakják, mert elég sok beszélgetést végigolvastam erről a témáról, s ahol rákérdeztek az Ügyfélszolgálatnál, ott a válaszban vagy hamarább, vagy azon a napon, amit mondtak, felkerült az eredmény (persze ez nem reprezentatív vizsgálat :D)
210/251 A kérdező kommentje:
Hat nalam a bizalom elveszett :D ha egyszer meglesz ez a szobeli a kovetkezo nyelvvizsgam tuti nem origos lesz :D
2019. máj. 30. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!