Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2019. Május origo nyelvvizsga,...

2019. Május origo nyelvvizsga, ti lezártban vagytok már?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várom az eredményt, nektek hogy ment?

2019. máj. 20. 16:26
 201/251 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon mérges vagyok, hogy ennyire szemetek és inkorrektek..tudnék "szebb" szavakat is írni rájuk :D
2019. máj. 30. 21:26
 202/251 Igazmondó666 ***** válasza:
Én már megszoktam az egyetemen, hogy mindig várni kell a javításra ott se tartották be soha amit ígérgettek, de végülis még messze van az éjfél :)
2019. máj. 30. 21:57
 203/251 A kérdező kommentje:
Nalunk ott legtobbszor betartottak, de a kedvenc eredmeny feltoltesi idejuk ejfel es hajnali 3 kozott volt :D viszont az irasbeli allamvizsgam az nap delutan kijavitottak :D
2019. máj. 30. 22:01
 204/251 vácáp válasza:
100%

Sziasztok, én a márciusi Origo nyelvvizsgán voltam. Ott is volt egy hasonló csoport, és ugyan így vártunk mi is tűkön ülve. Volt egy srác, aki írt az Origonak 29-én (péntek) délelőtt, és azt a választ kapta, hogy a következő hét elején várható eredmény. Ennek következtében még aznap 2-3 között felkerültek az eredmények :D

Jó látni, hogy kialakul mindig ilyen kis társaság :)

Szerintem holnap délután már biztosan megkapjátok az eredményeket, csak ahogy látom már holnap kezdődik a következő vizsga szezon :/

Mindenesetre kitartást Nektek! :)

2019. máj. 30. 22:32
 205/251 anonim ***** válasza:
Most azt mondták, ma már felteszik. Sajnálom azokat, akiknek holnap menniük kellene, mert biztosan van közöttük olyan, aki az idegeskedés miatt sem készülni, sem pihenni nem tud.
2019. máj. 30. 22:43
 206/251 A kérdező kommentje:
Most mondtak? Este?
2019. máj. 30. 22:47
 207/251 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt értem, hogy ha sokan vizsgáznak több időbe kerül kijavítani stb. Másrészt ezzel saját maguknak csinálnak plusz munkát, hisz szerintem ezekben a tavaszi vizsgaidőszakokban sokan bejelentkeznek egymás utáni hónapokban, és biztos hogy sokan vannak, akik feleslegesen mennek a második vizsgára. Ha jól tudom, a befizetett vizsgadíj 40%-át lehet csak visszaigényelni vizsga előtt, szóval a pénz nagy része visszaigényléskor is náluk marad, és még munkájuk sem lenne vele. És sok vizsgázónak nem a szomszédba kell menni vizsgzni, ami anyagi költség, időveszteség stb. Nem korrekt...
2019. máj. 30. 22:51
 208/251 anonim ***** válasza:
100%
Délután írta valaki. A mostot a vizsgaidőszakra értettem ☺
2019. máj. 30. 22:53
 209/251 anonim ***** válasza:
Csak azért bízom még abban, hogy éjszaka felrakják, mert elég sok beszélgetést végigolvastam erről a témáról, s ahol rákérdeztek az Ügyfélszolgálatnál, ott a válaszban vagy hamarább, vagy azon a napon, amit mondtak, felkerült az eredmény (persze ez nem reprezentatív vizsgálat :D)
2019. máj. 30. 22:59
 210/251 A kérdező kommentje:
Hat nalam a bizalom elveszett :D ha egyszer meglesz ez a szobeli a kovetkezo nyelvvizsgam tuti nem origos lesz :D
2019. máj. 30. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!