Parigi kérdése:
Várjuk együtt a 2019. áprilisi ORIGO nyelvvizsga eredményét! Nektek hogy ment?
Figyelt kérdés
Van olyan aki szintén olaszon volt?2019. ápr. 17. 15:13
131/140 anonim válasza:
Nekem most írták be a szóbelit.
132/140 anonim válasza:
Most jött meg az eredmény! ☺️
134/140 anonim válasza:
Megvan végre! 😍 Gratulálok akiknek sikerült!
135/140 A kérdező kommentje:
NEKEM IS SIKERÜLT!!!!!!! Mindenkinek nagyon gratulálok!!!!
2019. máj. 4. 17:36
136/140 anonim válasza:
Kedves 128as, én pl. soha nem vagyok biztos magamban, főleg az idegen nyelvű fogalmazást illetően,és honnan is tudjam, hogy pl. az a levél, amit írtam a javítónak megfelel-e vagy sem. Bejelentkeztem a májusira is, remélvén, ha sikerült az áprilisi, akkor legalább az összeg egy részét visszaigényelhetem, ha meg béna voltam, akkor meg ez van, elfogadom. Emiatt hazarepültem külföldről, a vizsga napján keltem hajnalban, kifizettem a nem kevés útiköltséget... Én nem tudok nyugodtan és türelemmel várni.
138/140 anonim válasza:
Ezaaaaz sikerult!! Gratu mindenkinek
139/140 anonim válasza:
Nekem is sikerült! 😍🇩🇪 Gratulálok mindenkinek!
140/140 anonim válasza:
Gratu mindenkinek akinek sikerült, köszönöm, hogy itt voltatok a várakozási idő alatt xD akinek nem sikerült ne csüggedjen nincs veszve semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!