Honnan tudok letölteni Cambridge B2 és C1 nyelvvizsga teszteket megoládással együtt?
Cambridge főcím alatt B2 vizsga és eredmény annyi van, mint a nyű. Preliminary/distinction, First /B és C, Advanced, háromféle business, és az IELTS 5,5-6,5 pont között...
A honlapjukon.
Meg azon a honlapon, amit nem enged beírni a rendszer, de ha betűzném, akkor Sándor Cecília Róbert Imre Béla Dénes lenne - de ott lehet, hogy fizetni kell.
1
Valószínűleg az IELTS-tr gondolsz ami lehet 0-9 pont között (Band Score). Ha a 9-ből elérsz:
5-5.5 az B2-nek felel meg
7-7.8 között meg C1-nek
2
Ezen kívül léteesik még a CAE - de ez Mao-n nincs.
" a Cambridge oldalán csak infókat találtam konkrét teszteket nem"
Például az FCE-nél a "Download sample paper 1 for B2 First" szöveget keresd, a CAE-nél a "Download sample paper 1 for C1 Advanced"
Köszi a válaszokat de én nem erre az IELTS valamire akarok menni hanem a Cambridge nyelvvizsgára és az volt a kérdés hogy arra hol találok néhány gyakorló tesztet a korábbi évekről
Nem vagyok magyarországi, nálunk tudom hol van (egyebként úgy tudom felsőfokú Cambridget lehet rakni Pesten de oda bizonyos okokból nem megyej vizsgázni)
Budapesten kívül Békéscsaba, Debrecen, Miskolc, Pécs és Szombathely, ha van ötnél több jelentkező - a British Council honlapja szerint.
Én hatféle Cambridge nyelvvizsgáról írtam, csak a B2 szintről, mivel nem méltóztattál semmit közölni a "B2 és C1"-en kívül, és B2 sávban ez a hat értelmezhető, az IELTS azért van ott hetedikként, mert az IELTS-t, mint rokongyereket, még ők is hozzáveszik minden skálájukhoz.
Mondjuk azóta sem értem, hogyan nem lehetett megtalálni a vizsgák honlapján a sample test-eket. :)
Azt pláne nem értem, csupa tényeket közlő #1 hozzászólásomat ki pontozta le. Annyira nem ismerte volna a helyzetet, hogy nem tudta eldönteni az igazságtartalmát? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!