Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Várjuk együtt a 2019. áprilisi...

Parigi kérdése:

Várjuk együtt a 2019. áprilisi ORIGO nyelvvizsga eredményét! Nektek hogy ment?

Figyelt kérdés
Van olyan aki szintén olaszon volt?

2019. ápr. 17. 15:13
 121/140 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mit írtak rá.
2019. máj. 4. 16:43
 122/140 A kérdező kommentje:
elküldtem, kaptam egy automata választ, hogy legyek türelmes 3 napon belül válaszolnak :D KÖSZI
2019. máj. 4. 16:43
 123/140 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerül akkor biztos hogy legközelebb nem Origó nyelvvizsgát csinálok.
2019. máj. 4. 16:47
 124/140 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mondja mára ígérik akkor biztos jön.. írjatok egyből ha fent van😭😭
2019. máj. 4. 16:52
 125/140 A kérdező kommentje:

BME-n megvan adva hogy melyik nap, 17 órakor és a múltkor már reggel! volt a délután helyett, tehát még gyorsabbak is voltak

viszont azt nehezebbnek éreztem....

2019. máj. 4. 16:57
 126/140 A kérdező kommentje:
Sokat ígértek már, tehát a biztostól elég távol állunk. Az az Origoval egy mondatban nem szerepelhet.
2019. máj. 4. 16:57
 127/140 anonim ***** válasza:
És ezek után gondolja azt az ember, hogy nem direkt csinálják pont felvételi előtt..
2019. máj. 4. 17:13
 128/140 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen felesleges a munkajuk surgetese. Majd lesz eredmeny amikor lesz. Varjunk turelmesen. Mindenki aki keszult a vizsgara, csak tudja hogy nagyjabol hogy ment neki. Ha nem erezte biztosnak magat, akkor csinalja ujra most is. Ha valaki viszont ugy erezte, hogy ez biztos megvan, akkor meg nem ertem minek fizetne be magat a kovetkezore...
2019. máj. 4. 17:13
 129/140 A kérdező kommentje:

128-as! Gondolom te nem vizsgáztál, azért gondolod így. Édes, naív komment :) Abból kiindulva hogy a múltkor kb semmit nem mondtam a képkifejtésnél és 9 pontot kaptam most pedig le kellett állítani és 0 kérdés és így is 9-et, nem nagyon tudok arra apellálni hogy én mit érzek. A múltkori magnónál amire 17 pontot vártam kb 10et kaptam, amire 0-t, arra 3-at..:D tökmindegy mi mit érzünk.

A munkájukat pedig nem sürgetjük, félre ne értsd. Azt szeretnénk, ha mondanának egy FIX időpontot. A BME-re nem írok levelet, mert tudom hogy május 9. itt viszont állandóan téves infókat adnak, és ez nem etikus mert az emebrt pénzügyileg is nehéz helyzetbe hozhatják.

Örülök, ha neked vannak százezer forintos nagyságú tételeid arra, hogy minden hónapban menj, jelentem, nekem kifogytak a tartalékaim, és szerintem egy átlag magyar családra sem ez jellemző.

Amúgy meg itt vagyunk ezren, izgulunk egymásért, magunkért, bezsélgetünk. Ha téged nem érdekel, akkor nem értem miért vagy itt ? :D

2019. máj. 4. 17:19
 130/140 anonim ***** válasza:
100%
Nezzetek meg az eredmenyeket! :)
2019. máj. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!