Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Várjuk együtt a 2019. áprilisi...

Parigi kérdése:

Várjuk együtt a 2019. áprilisi ORIGO nyelvvizsga eredményét! Nektek hogy ment?

Figyelt kérdés
Van olyan aki szintén olaszon volt?

2019. ápr. 17. 15:13
 111/140 anonim válasza:
Akkor a szóbelikkel p*csölnek csak. Mert itt gondolom mindenki vagy komplex, vagy szóbeli eredményre vár.
2019. máj. 4. 15:50
 112/140 anonim ***** válasza:
En csak angol irasbelit csinaltam de meg mindig nem kaptam eredmenyt...
2019. máj. 4. 16:00
 113/140 anonim ***** válasza:
Szintén csak írásbeli és nekem sincs, annyi hogy napok óta lezárt.
2019. máj. 4. 16:01
 114/140 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlom, hogy ma már feltegyék. Néhány feladat javítását géppel csinálják, nem is értem mi telik ennyi időbe, miért húzzák eddig..
2019. máj. 4. 16:09
 115/140 A kérdező kommentje:
én olasz szóbelin voltam csak, és kb 1- 1.5 hete vagyok lezárt de eredmény még nincs.... :( tehát 11-e óta a nyomorék magnóra várok :D
2019. máj. 4. 16:13
 116/140 anonim ***** válasza:
nem lesz ma se fent
2019. máj. 4. 16:32
 117/140 anonim ***** válasza:
ahogy látom.
2019. máj. 4. 16:32
 118/140 anonim ***** válasza:
a szóbelit pláne nem értem.. hiszen a vizsga után pár perccel van előzetes eredmény..
2019. máj. 4. 16:35
 119/140 anonim ***** válasza:
Szerencsés az, aki már tudja, bár eddig mindenhol azt olvastam, hogy egyszerre teszik közzé az eredményeket, de ha nem így van, az én logikám szerint a lezártnak nincs semmi értelme...
2019. máj. 4. 16:37
 120/140 A kérdező kommentje:

megírtam ezt, és 5kor elküldöm ha akkor sincs semmi

Kedves Tímea!

Ma mégsem várható? :( Tudom, hogy nagyon idegesítő ez a rengeteg levél, de nekünk a magnón április végét ígértek, a csütörtöki magnón azt mondták hogy lehet már aznap éjjel, itt pedig hogy szombat.

Aztán 16:30 de semmi, a két vizsgaidőszak összecsúszása és az ezáltal okozott pénzügyi gebaszok nagyon etikátlanok, nem is beszélve arról, hogy felvételik, diplomák múlnak ezen. Téves, egymásnak ellentmondó információk, kellemetlen helyzetek.

Én csak a 25 pontos magnómra várok, hetek óta, egy hete lezárva… Másnak, akinek írásbelije volt, elvileg április 26-án volt eredménye... Nem akarok panaszkodni vagy lázadni, pusztán annyit tudni, hogy mikor. Máshol azt mondják 9-én 17 órakor, és ott is van. Csak konkrétumokat szeretnénk, amivel ezek a levélváltások elkerülhetőek.

Fáj a szívem, hogy azt olvasom, hogy a ballagók az ünnepség alatt a telefont nyomkodják egész végig, mert mára volt eredmény ígérve, aztán vége van az ebédnek is lassan, de még mindig semmi.

2019. máj. 4. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!