Várjuk együtt a 2019. áprilisi ORIGO nyelvvizsga eredményét! Nektek hogy ment?
megírtam ezt, és 5kor elküldöm ha akkor sincs semmi
Kedves Tímea!
Ma mégsem várható? :( Tudom, hogy nagyon idegesítő ez a rengeteg levél, de nekünk a magnón április végét ígértek, a csütörtöki magnón azt mondták hogy lehet már aznap éjjel, itt pedig hogy szombat.
Aztán 16:30 de semmi, a két vizsgaidőszak összecsúszása és az ezáltal okozott pénzügyi gebaszok nagyon etikátlanok, nem is beszélve arról, hogy felvételik, diplomák múlnak ezen. Téves, egymásnak ellentmondó információk, kellemetlen helyzetek.
Én csak a 25 pontos magnómra várok, hetek óta, egy hete lezárva… Másnak, akinek írásbelije volt, elvileg április 26-án volt eredménye... Nem akarok panaszkodni vagy lázadni, pusztán annyit tudni, hogy mikor. Máshol azt mondják 9-én 17 órakor, és ott is van. Csak konkrétumokat szeretnénk, amivel ezek a levélváltások elkerülhetőek.
Fáj a szívem, hogy azt olvasom, hogy a ballagók az ünnepség alatt a telefont nyomkodják egész végig, mert mára volt eredmény ígérve, aztán vége van az ebédnek is lassan, de még mindig semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!