Mit jelent ez az angol mondat?
Figyelt kérdés
The artifically raised dunes along the coast provide little protection for land lower than the waves that rage at its dore.2019. márc. 27. 17:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem az dore helyett core
és kb:
A part mentén mesterségesen emelt dűnék kicsi védelmet nyújtanak azon földeknek, amelyek alacsonyabban fekszenek,mint a magjában tomboló hullámok.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2019. márc. 27. 17:59
3/6 anonim válasza:
No és Kérdező, mit is köszönsz? Szerinted akkor minek a magjában tombolnak a hullámok? A part magjában, a dűnék magjában, a föld magjában, netán az újságíró magjában? Melyiknek van értelme?
Helyette: azon földnek, mely alacsonyabban fekszik, mint a partjait ostromló hullámok.
Mert ugye a door helyett gépeltél dore-t.
4/6 anonim válasza:
pl: a vihar magjában, közepében..
én erre gondoltam..
De a kérdezőnek kéne tudnia hogy mi is a dore..
5/6 anonim válasza:
Ettől független , lehettem volna annyira bölcs, hogy kérdezek és utána válaszolok:)
6/6 anonim válasza:
Én meg a googletől lettem bölcs, mert nyelvtanulós feladat is és Guardian cikk is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!