Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol, milyen oldalakon lehet...

DeathX kérdése:

Hol, milyen oldalakon lehet jól nyelvet tanúlni?

Figyelt kérdés
Egy olyan online oldalt keresek ahol kezdő szinten el tudok kezdeni oroszúl tanúlni. Hol tudok esetleg videókkal, kurzusokat venni. 17/F

2018. szept. 1. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"Hol, milyen oldalakon lehet jól nyelvet tanúlni?"

pl. itt a gyakorin is.

sokan kijavítják majd a magyarodat is.

mondjuk valóban azzal érdemes foglalkozni az orosz előtt

[link]

2018. szept. 2. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

*oroszul, tanulni.

Ezek alkalmazások, de én ezeket használom/használtam: Duolingo, Orosz tanulás 6000 szavak, Tanulj oroszul ingyen! (Bár ennek nagyrésze fizetős XD), orosz ábécé, Drops, Orosz tanulás 5.000 szavak, Learn russian free, Tanulj oroszul- 5000 kifejezés. A legtöbbhöz angoltudás se kell. Ja és hallgass rengeteg anyanyelvi szöveget, akkor is ha nem érted. Esetleg régi kedvenc meséidet/filmjeidet is megnézhetnéd (ha megtalálod) és akkor legalább nagyjából tudod miről szól.(és előtte nem kell megnézned magyarul) pl.a Yandex.ru az egy orosz oldal és én ott szoktam meséket/filmeket nézni. De ha beírod YouTube-on, hogy: Orosz tanulás akkor ott is találsz néhány dolgot. Tölts le cirill billentyűzetet, mert anélkül fordítót se fogsz tudni használni. Удачи!/Sok szerencsét! Remélem azért tudtam segíteni.

2018. szept. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!