A nyelvtanárommal középfokra készülünk angolból, de szerintem mehetnék felsőfokra is. A nyelvtanárom szerint azonban még nem állok középfokon se. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nyelvtanárommal (már ő a harmadik, mert az előzők nem jöttek be) középfokra készülünk, de mivel értem a filmeket, a dokumentumfilmeket és ismerem a felsőfokú nyelvtant is, gazdag a szókincsem, úgy érzem mehetnék felsőfokra inkább. Ígyis-úgyis le akarom tenni a felsőt, így elég lenne csak egyszer befizetnem rá. A tanáraim mégsem akarnak felsőfokra készíteni. Ha én egyszer felsőfokra akarok készülni, miért nem arra készítenek, hiszen én fizetek az óráimért? Szerintem csak azt akarják, minél többet járjak hozzájuk.2018. máj. 29. 11:57
11/13 anonim válasza:
Jó hát akkor én angolul meg magyarul is olyanokat tudok mondani neked, hogy fél fingod nem lesz róla, mit jelent, azzal majd jól bebizonyítom, hogy milyen okos vagyok, te meg milyen hülye.
12/13 A kérdező kommentje:
I can speak English very very well, I hope that you get it!
2018. jún. 8. 22:58
13/13 anonim válasza:
Nem ertem, kerdezo. Minek neked nyrlvtanar, keszulodes, stb? Mindent nagyon jol tudsz a nyelvbol, fogod magad jelentkezel es mesz arra a vizsgara amelyikre akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!