A nyelvtanárommal középfokra készülünk angolból, de szerintem mehetnék felsőfokra is. A nyelvtanárom szerint azonban még nem állok középfokon se. Mit tegyek?
Szerintem mert úgy gondolják,hogy az aktív képességeid még nem elég stabilak és nem akarják, hogy feleslegesen bukd el a pénzt.
Persze én magamból indulok ki, mert hiába értek egy csomó dolgot és netes teszteken c1 szinten vagyok, de ha írni vagy beszélni kell, akkor az sajna nem megy elég jól.
"mivel értem a filmeket, a dokumentumfilmeket "
LOL
Komolyan itt kéred, hogy magyarázzák el, miért nem vagy még felsőfokú szinten, miközben a tanárod meg tudná mondani?
Mar a harmadik nyelvtanarnal tartasz? Ez mindent elarul.
Egy fizetni vevonek vannak jogai, de kotelessegei is. Azert mert te fizetsz, meg nem biztos, hogy tudsz is mindent.
Tudsz folyekonyan barmilyen temarol beszelni, irni, olvasni? Tudsz normalisan, hebeges nelkul valaszolni kerdesekre? Ha Igen, akkor felsofoknal tarthatsz, ha nem, akkor igaza van mind a harom tanarnak.
Nézd, volt ismerősöm kint dolgozott 2 évet és kórházban, mégis elvágták felsőfokún.
Megmondom őszintén, hogy sokan még magyarul se tudnák megírni a magyar felsőfokút kishazánkban. A legtöbb embernek gőze nincs az esszé és egyéb kategóriákról, de attól még tud beszélni és írni is.. csak a vizsga az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!