Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A nyelvtanárommal középfokra...

A nyelvtanárommal középfokra készülünk angolból, de szerintem mehetnék felsőfokra is. A nyelvtanárom szerint azonban még nem állok középfokon se. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nyelvtanárommal (már ő a harmadik, mert az előzők nem jöttek be) középfokra készülünk, de mivel értem a filmeket, a dokumentumfilmeket és ismerem a felsőfokú nyelvtant is, gazdag a szókincsem, úgy érzem mehetnék felsőfokra inkább. Ígyis-úgyis le akarom tenni a felsőt, így elég lenne csak egyszer befizetnem rá. A tanáraim mégsem akarnak felsőfokra készíteni. Ha én egyszer felsőfokra akarok készülni, miért nem arra készítenek, hiszen én fizetek az óráimért? Szerintem csak azt akarják, minél többet járjak hozzájuk.
2018. máj. 29. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Próbáltál már kitölteni felsőfokú teszteket?
2018. máj. 29. 12:10
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem mert úgy gondolják,hogy az aktív képességeid még nem elég stabilak és nem akarják, hogy feleslegesen bukd el a pénzt.

Persze én magamból indulok ki, mert hiába értek egy csomó dolgot és netes teszteken c1 szinten vagyok, de ha írni vagy beszélni kell, akkor az sajna nem megy elég jól.

2018. máj. 29. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Válts nyelvtanárt. A boltban se fizeted ki, ha fél kiló kacsamáj helyett 10 deka parizert adnak, hanem elmész máshova.
2018. máj. 29. 12:34
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

"mivel értem a filmeket, a dokumentumfilmeket "

LOL

Komolyan itt kéred, hogy magyarázzák el, miért nem vagy még felsőfokú szinten, miközben a tanárod meg tudná mondani?

2018. máj. 29. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen mindegy, pillanatnyilag milyen szinten van, a felsőfokú a célja, nem a közép.
2018. máj. 29. 13:03
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Mar a harmadik nyelvtanarnal tartasz? Ez mindent elarul.

Egy fizetni vevonek vannak jogai, de kotelessegei is. Azert mert te fizetsz, meg nem biztos, hogy tudsz is mindent.

Tudsz folyekonyan barmilyen temarol beszelni, irni, olvasni? Tudsz normalisan, hebeges nelkul valaszolni kerdesekre? Ha Igen, akkor felsofoknal tarthatsz, ha nem, akkor igaza van mind a harom tanarnak.

2018. máj. 29. 13:24
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát, van hogy pl sok olyan kifejezést és szót tudok amit a tanárok nem is ismernek.
2018. máj. 29. 15:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Simán mondok nektek is olyan mondatokat amelyeket nem tudnátok lefordítani. Tanárok se. Többet tudok, nagyobb a tudásom mit gondolnák. Sokat tudok.
2018. máj. 30. 07:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Nézd, volt ismerősöm kint dolgozott 2 évet és kórházban, mégis elvágták felsőfokún.

Megmondom őszintén, hogy sokan még magyarul se tudnák megírni a magyar felsőfokút kishazánkban. A legtöbb embernek gőze nincs az esszé és egyéb kategóriákról, de attól még tud beszélni és írni is.. csak a vizsga az más.

2018. máj. 30. 08:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát, márpedig szerintem mindent tudok amit angolból tudni kell felsőfokhoz. Bármelyik tanárral eltársalgok, még nyelvtanban is jobb vagyok, állítom.
2018. jún. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!