Ezt le tudná valaki ellenőrizni nekem? Angol fordítás!
Igen csalódott voltam, mikor a gyerekem azt mondta, hogy a legtöbb idejüket bent töltötték. Mitöbb, aznap este sebeket találtam a vállán, amit egy másik gyerek okozott. Úgy gondolom mindez nem történt volna meg, ha jelen van a személyzet, akinek gondoskodniuk kellett volna róluk.
..............
I was very disappointed when my child told me they spent most of their time indoor. Moreover, I found scars on his shoulder that night, which was accidentally caused by one of the kids. I think it would not happen if there is the staff, who would look after them.
FYI
Definitions of scab
noun
a dry, rough protective crust that forms over a cut or wound during healing.
As this mesh dries, it hardens and forms a scab to protect the wound as it heals.
Hadd mar fel, nem jol tudod.
Ha ti nem egy vagytok, akkor egyikőtök rontson vagy javítson, vagy vegyen fel nevet, mert marha zavaró, hogy egymás után felelgetnek a 64 %-osok, és nem tudni, melyik kicsoda. :D
De most ti két malomban vitáztok? A scab az az var, nem? A sebhely meg az, ami meglátszik a bőrön 20 év múlva is.
A scab az a seb, a megszaradt ver, amit kerdezo irt.
A scar kovetkezhet egy sebbol ami megmarad 20 ev utan is.
Isaura osssekeveri a fost a sz@rral, de csak hajtja a magaet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!