Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet egyetemen 3 nyelvszakra...

Lehet egyetemen 3 nyelvszakra menni?

Figyelt kérdés
Most még csak kilencedikes vagyok, de szeretnék érdeklődni, hogy lehet e angol, német és francia szakra jelentkezni az egyetemen? Angolt és németet tanulok gimnáziumban, de nagyon érdekel a francia is, de azt hallottam, hogy kell belőle érettségi. Ha esetleg nem lehet 3 nyelvszakra mennia akkor mondjuk, angol-francia, vagy német-francia szaknál elég ha lesz egy középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgám, de érettségim nem és akkor fel tudom venni minorként? Lehetséges ez? Vagy kérlek segítsetek, hogyan lehetne megoldani.

2018. ápr. 7. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet 3 nyelvszakra menni, illetve lehet több szakot is végezni egyszerre, de asszem csak 1re lehet egyszerre bekerülni. Angol főszak + német minor esetén angolból emelt érettségi kötelező, a minorhoz talán legalább középfokú nyelvvizsga + felvételi.
2018. ápr. 10. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. ápr. 10. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!