Bogi5028 kérdése:
Who was wrote it? Hogy van passzívba? Hogy kell átírni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 07:15
1/6 anonim válasza:
Ezt miert akarod passzivba tenni? Sztem itt siman lehetne annyi hogy Who wrote it?
2/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez így ugyanis eleve nem jó. Nem "Who was wrote it?" Ez ugyanis azt jelenti: "Ki volt írta?" Hanem: Who wrote it? Ki írta?
4/6 anonim válasza:
Who wrote it ?
By whom was it written?
Vagy: Who was it written by?"
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen bocsi az elírásért
2017. dec. 13. 14:37
6/6 anonim válasza:
Valaki lepontozta mind a négy válaszolót. :D Pedig mindegyik jót írt, bár első kettő előadta az általam a szomszédomról Péter-szindrómának nevezett jelenséget. Ő volt az az elektronikai szakember, aki, ha jöttek hozzá, hogy ezt kéne megjavítani, általában azt válaszolta: ezt? ezt minek? ez úgy gyenge, ahogy van, csinálok én neked olyant, ami még a következőket is tudja... :D És csodálkozott, hogy egyre kevésbé népszerű. Párszor mondtam neki, hogy de hát nem ezt kérték, hogy csinálj egy jobbat. De nem értette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!