TELC középfokú angol nyelvvizsgánál már kettő levelet (egy hivatalos és egy baráti emailt) kell írni? Ugye ezekben nem szabad saját nevet, címet használni? Illetve elfogadják, ha csak ceruzával van kitöltve a megoldólap? Nem kell átírni tollal?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget előre is!2017. márc. 11. 22:11
1/2 anonim válasza:
Kettőt kell írni.
Ha nincs megadva egyéb instrukció, akkor lehet a saját címed, vagy egy képzeletbeli is akár.
"A vizsgán lehet tollat vagy ceruzát használni, ezt a vizsgázó saját maga dönti el. Ugyanakkor alapvetően a ceruza és toll együttes használatát javasoljuk a vizsga satírozós részén, mivel a csak tollal történő kitöltés esetén az esetleges javításokat a kiértékeléskor nem tudjuk figyelembe venni. A vizsga végén időt biztosítunk arra, hogy a vizsgázók a ceruzával már bejelölt válaszaikat tollal is áthúzzák. (nem kötelező). A levélírás vizsgarészen a vizsgázó dönti el, hogy melyik íróeszközt használja."
2/2 anonim válasza:
Szerintem mindenképp tollal írjál mert belejavíthatnak...én megfogadtam hogy soha többet nem írok ceruzával Telcen. Sose lehet tudni ki javít bele. Csak egy jó tanács:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!