Megéri anyanyelvű nyelvtanárhoz menni? Tényleg jobb? Milyen szempontból jobb ilyen tanárnál tanulni, mint egy magyarnál?
Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 22:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem megéri. Én jártam magyarhoz aki angol tanár volt, simán megértettem amit mond. Aztán kimentem külföldre és sok mindent nem értettem, és akkor esett le, mennyire más tud lenni ugyanaz a nyelv.
Sokkal jobban rákényszerülsz a nyelvhasználatra. Ha nem értesz valamit, angolul fogja elmagyarázni.
Én is anyanyelvűhöz fogok járni angolból a felsőfok miatt, csak előbb elmegyek egy magyarhoz egy nyelvtani rendszerező okán.
2/4 anonim válasza:
Akkor van ertelme, ha amugy valamennyire kepes tanitani is vagy te mar tudsz azert kb kozepfokon, hogy erdemes legyen beszelgetned vele akkor is, ha nem tud jol magyarazni.
3/4 anonim válasza:
Első kettő jól meghatározta, az anyanyelvű a beszédgyakorlásra jó, bonyolultabb kérdésekre a válasza az lesz, hogy szerintem így is jó, meg úgy is - kivéve, ha valóban tanár, tehát szakképzett oktató, és már van neki oktatási gyakorlata is kimondottan magyar tanítványokkal. Akkor magyaráz is, csak nagy pazarlás arra használni. :)
4/4 anonim válasza:
Ha valóban van tanári végzettsége az anyanyelvéről, akkor érdemes. A kiejtés, a szófordulatok, és alapból az, hogy nem patika nyelvkönyvi nyelvet beszél, nagyon hasznosak a valódi nyelvhasználat szempontjából. Viszont ha nincs ilyen végzettsége, nem feltétlenül éri meg, kivéve, ha csak a beszédet gyakorolnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!