Hogy lehet hatékonyan megtanulni sorozatnézéssel és könyvolvasással angolul? Tanácsok?
8 évet tanultam, ötösre érettségiztem, de ez nem elég.
Egyelőre angol felirattal kezdtem el, de szeretném majd azt is elhagyni. Most még 2-3 alkalommal is meghallgatok részeket, mert elég gyorsan beszélnek.
Véleményem szerint a magyar felirat semmit nem ér, azt mondták úgy kezdjem. Abból semmit nem tanul az ember.
Így meg legalább a kiejtést ia tanulod.
Hat csinalni kell, ahogy most elkezdted
Mar tudsz mindent ezzel kapcsolatban
A megtanulni könyvolvasással kifejezésre reagálva.
Rátapintottál a módszer hátrányára, rettenetes időbefektetéssel éred el az apró kis eredményt. Ha elolvasol 3-400 könyvet, sok mindent helyből és fejből (hejből és felyből? :) ) fogsz tudni, pár dolgot meg akkor sem. Aki nem lusta, az meg, ha először előfordul, utánanéz a megfelelő helyeken, és nem felejti el. :)
Elvégre mondják, hogy a kisgyerek is így tanul meg anyanyelvén. 15 év, évi 365 nap, napi 16 óra befektetéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!