Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi benne a hiba? "Never don't...

Mi benne a hiba? "Never don't mind about a thing"

Figyelt kérdés

2017. szept. 13. 23:17
1 2 3
 21/26 andreandi ***** válasza:
22%
@BringaMangó Ez a Jani itt tud valamit! Biztos kint járt Angoliában. Hozhatott volna egy felkiáltójelet! 😁
2017. szept. 19. 08:52
 22/26 A kérdező kommentje:

Szövegértési gondokkal küzdenek egyesek? Jól van, akkor most én magyarázok: Az, hogy kíváncsi vagyok valamire, nem egyenlő azzal, hogy egyet fogok érteni a válasszal. Például megkérdezek valakit, szerinte nehéz-e a matek. Hiába mondja, számára nehéz, nekem attól még könnyű.

Egyébként az első válaszoló elegendő lett volna, túlreagálták páran ezt az egyszerű kérdést. ^^" Remélem, sikerül itt lezárni ezt és mindenki lenyugszik. Köszönöm.

2017. szept. 19. 22:29
 23/26 anonim ***** válasza:
2017. szept. 23. 20:22
 24/26 BringaManó ***** válasza:
74%

Ne haragudj, hogy ennyire felizgattunk azzal, hogy egy GYK-ra kitett kérdésre egynél több válasz is érkezett!... xD A fene se gondolta volna.

Mindenkit kérek – különösen azokat, akik már válaszoltak –, hogy ne írjatok ide több kommentet! Semmiképpen! Mindenki nyugodjon le.

(Bocs, de csak ezen az úton tudtam elérni azokat, akik már válaszoltak. Ne idegesítsd fel magad! :-)

2017. szept. 23. 22:45
 25/26 A kérdező kommentje:
BringaManó, még mindig nem érted. Én ennél nyugodtabb nem is lehetnék, te viszont képtelen vagy leállni a primitív hozzászólások küldésével. Köszöni mindenki, de ennyi elég volt belőled, nem kell fáradnod a betűk leütésével -legalábbis ennél a kérdésnél biztosan nem. ^-^
2017. szept. 24. 13:16
 26/26 andreandi ***** válasza:
Oh, never ever don't mind, it's just another day in paradise...
2017. szept. 24. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!