Tóth Péter Tamás kérdése:
Ogyan mondják angolul, hogy szalag?
Figyelt kérdés
pl.: a szalagon jönnek a csomagok. Azért kérdezem, mert abban a raktárban, ahol én dolgozok, én vagyok az egyetlen, aki össze tud rakni egy épkézláb angol mondatot, csak ezt az egy szót nem tudom angolul, és ha csak angolul beszélő sofőr jön, akkor csak annyit tudok mondani, hogy PL 'you can move with this button this thing backwards/forwards". Cikinek érzem, a fordító kiír vagy 1000 szót, de nem tudom, hogy melyiket használjam.#angol #gyártószalag
2017. szept. 11. 23:46
11/13 anonim válasza:
Elhiszem én, hogy jól tudsz angolul, nem csak alapszinten.
Csak azon csodálkoztam, hogy a többi külföldi munkatársad alig tud angolul, ámde mégis felvették őket.
12/13 anonim válasza:
Lol tudod hol tudsz te C1 nyelvvizsga feladatokat megoldani...
Kicsit vegyél vissza, túl nagy az arcod.
Csak ezt az egy szót nem tudod xDD ja, én meg hülye vagyok xD
13/13 A kérdező kommentje:
11 nincsenek külföldi kollegáim, csak 1-2 külsős cégnek a sofőrjei azok. 12 pontosan...pont úgy, hogy az angol tanárom néha néha tudott hozni pár éves vizsgapapírokat.
2017. szept. 15. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!