Teljesen tanácstalan vagyok így fakt előtt mit tegyek?
Szerintem is lehet 3 faktot választani, ismerősöm van magyar-töri-infón (jogász lesz, de kell 5. tantárgynak vmi :D)
Ha viszont nálatok csak kettőt lehet(ezen meglepődnék), akkor a németet hagyd ki. Föcit leadod 11. után miután leérettségizel, és utána felveszed a németet ha lehet.
Vagy nem veszed fel a föcit, de bejársz rá, ha lehet egyezkedni a tanárral és nem ütközik semmivel.
A föci érettségit mindenképpen le kéne raknod 11.be, jobb az előrehozott mert akkor csak arra koncentrálsz és nincs vele bajod 12.ben
pénzügy-számvitel pedig jó választás ;)
utolsó vok :)
még gimis vagyok, de én is pénzügy-számvitelt fogok választani, csak ezért mondtam, hogy jó választás ;)
amúgy a fakt nem kötelez az emelt szintű érettségire, csak megadja rá a lehetőséged, hogy felkészülj.
én azt javaslom, hogy 3fakt egyszerre...kiborító tud lenni, hidd el tényleg.
azt javaslom, hogy föci faktra csak egy évig járj és érettségizz, aki érti a föcit megtudja csinálni, láttam ilyet :)
szóval, azt javaslom, hogy jövőre vedd fel a matekot és a németet, németből érettségizz, nyáron nyelv vizsgázz, ezzel jól jársz, mert így nem kell majd utolsó évben bejárnod németre, ami minusz 4óra :) és felveheted a föcit
vagy: felveszed mindhárom tantárgyat megcsinálod ugyanígy a németet, föciből meg 12.év októberében leteszed, és utoljára márcsak matek, töri, magyar marad :) amiből a matekra kell koncentrálnod
de ha pénzügy-számvitelre mész akkor nem kell föci..
kke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!