Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Francia! Valaki leellenőrizné...

Francia! Valaki leellenőrizné ezt nekem?

Figyelt kérdés

"J’habite à Budapest depuis 2 ans parce que j’ai choisit un université se trouve à Budapest. Donc, à vrai dire je manque mon ville d’origine parce que je n’ai pas trouvé des amis à Budapest déjà. Aprés la lycée presque tous a décidé de quitter cette ville et comme ça rester en contact avec les autres a devenu plus difficile.

J’espère que je pourra trouver des amis tels biens que j’avais eu au cours des années à la lycée."

Köszönöm előre is.

2017. ápr. 2. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia ! # 10/10-ke

én soha nem értem ezt a kérdést

" Soha nem értem a lepontozást, amikor csak helyesbítek valamit jószándékból, hogy teljesen jó lehessen az adott dolog, amit a kérdező kér/kérdez. "

Miért volnál lepontozva? Hiszen 82%-ban hasznos válaszokat adsz. Ez szuper jó eredmény, gratulálok!

Te hol látod, v ellenörződ a pontokat?

2017. ápr. 11. 01:01
 12/21 anonim ***** válasza:
#11: Annyit látok, hogy az adott válaszom hány százalékban hasznos, itt jelenleg 42%-ban. Alapvetően nem törődnék vele, ha nem mindig a franciás kérdéseknél lennének a lepontozások. De ennek kapcsán már írt ki valaki ide kérdést is, ott is lereagáltam/lereagáltuk többen... :)
2017. ápr. 13. 21:02
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia 12-ke. én voltam a 11-es kérdező

Ezt írtad az észrevételemre

"#11: Annyit látok, hogy az adott válaszom hány százalékban hasznos, itt jelenleg 42%-ban.

Hol láttad te ezt a 42%-ot. Lefényképeztem, én ezt a 82% látom a hozzászólásodnál, a jó válaszaidra. Küldöm a képet, remélem Te is látod a képen a százalékot :) Nagyon jó és értelmes válaszokat adsz a kérdezőknek, csak így tovább, mert nagy szükségünk van a segítségedre, van még egy személy aki szintén sokat segít nekünk Ő,ha jól emlékszem 80% -ban ad jó válaszokat nagyon köszönjük Neked és mindenazoknak akik a segítségünkre sietnek. Üdv és Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!

küldöm a képlinket

[link]

2017. ápr. 13. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem látom a feltöltött képet. Talán ez jobb lesz.

[link]

2017. ápr. 13. 23:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszönöm szépen, kedves Tőled!

Én így látom, szóval innen vettem a lepontozást: [link]

Amúgy mindjárt megkeresem a beszélgetést erről a franciás dolgokat lepontozós témáról és belinkelem.

2017. ápr. 14. 20:11
 16/21 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 14. 20:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazán örülök neked és a visszajelzésednek.

Ez hülyeség!

Én a másodikat veszem alapnak,

1)A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik.

2)A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.

mert hogy nekem volt olyan hogy 0 v is egy nagy nulllaaa a válaszom % mérve,:) de vele vízszintben pedig ott van a másik , az pedig változó, attól függ milyen témában próbálok segíteni, de én ezzel nem foglalkozom, úgy gondolom, hogy a legjobb tudásom szerint próbálok segíteni a kérdezőnek.

Lepontoznak, v sem ?az számomra érdektelen.

A tied stabil, 82% akár francia akár magyar írás.

Je te souhaite de Joyeuses Pâques!

Bonne nuit doux rêves! :D

2017. ápr. 14. 23:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Még annyi 2 eltérő % van.

" hasznosnak tűnik." " hasznos válaszokat ad."

a tűnik az képlékeny, nem bíztos, határozatlan, az én megitélésem szerint

" hasznos válaszokat ad" ez egy határozott álláspont,

ÉN szerintem. :)

2017. ápr. 14. 23:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van, alapból engem se szokott érdekelni, hogy ki hogyan pontoz, stb., csak a franciás kérdéseknél - akárcsak Juliannát, aki sajnos már abszolút nem is hallat magáról - idegesít, hogy jószándékból és helyesen válaszolunk, aztán negatívan értékelik a válaszainkat, amivel a kérdezőt is esetleg összezavarhatják, hogy akkor hallgasson-e ránk vagy inkább ne. Nekem ezzel csak ennyi a problémám. Julianna ugyanezen a véleményen volt, nem tudom, hova tűnt azóta, talán megunta.

De igazából lényegtelen, jól eltértünk már itt a témától, elnézést az offolásért.

Merci beaucoup, je te souhaite de très joyeuses Pâques aussi !! Fais de bons rêves :)

2017. ápr. 15. 22:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem tűntem el, az első választ én írtam, és a helytelen javítást is én cáfoltam meg.

De mostanában kevés az időm.

A lepontozásokkal nem törődnék, ha nem ilyen kicsinyes bosszúból származna, amely a többi jó francia fordításra is kihat.

Ha privátban kérdeznek, legtöbbször válaszolok, de mióta észrevettem, hogy ugyanaz a személy, aki itt trollkodik, más néven (is) bejelentkezve próbál privátban is zavarni érdektelen és beugratós kérdésekkel, azokat is bizalmatlamsággal fogadom.

Joyeuses fêtes et bon repos à toutes et à tous! :)

(J'ai déjà pensé à signaler le comportement de ce connard aux modérateurs, mais le jeu ne vaut pas la chandelle... Je le laisse mijoter dans son jus. Qu'il aille au diable!)

J.

2017. ápr. 15. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!