Francia! Valaki leellenőrizné ezt nekem?
"J’habite à Budapest depuis 2 ans parce que j’ai choisit un université se trouve à Budapest. Donc, à vrai dire je manque mon ville d’origine parce que je n’ai pas trouvé des amis à Budapest déjà. Aprés la lycée presque tous a décidé de quitter cette ville et comme ça rester en contact avec les autres a devenu plus difficile.
J’espère que je pourra trouver des amis tels biens que j’avais eu au cours des années à la lycée."
Köszönöm előre is.
Szia ! # 10/10-ke
én soha nem értem ezt a kérdést
" Soha nem értem a lepontozást, amikor csak helyesbítek valamit jószándékból, hogy teljesen jó lehessen az adott dolog, amit a kérdező kér/kérdez. "
Miért volnál lepontozva? Hiszen 82%-ban hasznos válaszokat adsz. Ez szuper jó eredmény, gratulálok!
Te hol látod, v ellenörződ a pontokat?
Szia 12-ke. én voltam a 11-es kérdező
Ezt írtad az észrevételemre
"#11: Annyit látok, hogy az adott válaszom hány százalékban hasznos, itt jelenleg 42%-ban.
Hol láttad te ezt a 42%-ot. Lefényképeztem, én ezt a 82% látom a hozzászólásodnál, a jó válaszaidra. Küldöm a képet, remélem Te is látod a képen a százalékot :) Nagyon jó és értelmes válaszokat adsz a kérdezőknek, csak így tovább, mert nagy szükségünk van a segítségedre, van még egy személy aki szintén sokat segít nekünk Ő,ha jól emlékszem 80% -ban ad jó válaszokat nagyon köszönjük Neked és mindenazoknak akik a segítségünkre sietnek. Üdv és Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!
küldöm a képlinket
Szia!
Köszönöm szépen, kedves Tőled!
Én így látom, szóval innen vettem a lepontozást: [link]
Amúgy mindjárt megkeresem a beszélgetést erről a franciás dolgokat lepontozós témáról és belinkelem.
Szia!
Igazán örülök neked és a visszajelzésednek.
Ez hülyeség!
Én a másodikat veszem alapnak,
1)A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik.
2)A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
mert hogy nekem volt olyan hogy 0 v is egy nagy nulllaaa a válaszom % mérve,:) de vele vízszintben pedig ott van a másik , az pedig változó, attól függ milyen témában próbálok segíteni, de én ezzel nem foglalkozom, úgy gondolom, hogy a legjobb tudásom szerint próbálok segíteni a kérdezőnek.
Lepontoznak, v sem ?az számomra érdektelen.
A tied stabil, 82% akár francia akár magyar írás.
Je te souhaite de Joyeuses Pâques!
Bonne nuit doux rêves! :D
Még annyi 2 eltérő % van.
" hasznosnak tűnik." " hasznos válaszokat ad."
a tűnik az képlékeny, nem bíztos, határozatlan, az én megitélésem szerint
" hasznos válaszokat ad" ez egy határozott álláspont,
ÉN szerintem. :)
Igen, igazad van, alapból engem se szokott érdekelni, hogy ki hogyan pontoz, stb., csak a franciás kérdéseknél - akárcsak Juliannát, aki sajnos már abszolút nem is hallat magáról - idegesít, hogy jószándékból és helyesen válaszolunk, aztán negatívan értékelik a válaszainkat, amivel a kérdezőt is esetleg összezavarhatják, hogy akkor hallgasson-e ránk vagy inkább ne. Nekem ezzel csak ennyi a problémám. Julianna ugyanezen a véleményen volt, nem tudom, hova tűnt azóta, talán megunta.
De igazából lényegtelen, jól eltértünk már itt a témától, elnézést az offolásért.
Merci beaucoup, je te souhaite de très joyeuses Pâques aussi !! Fais de bons rêves :)
Nem tűntem el, az első választ én írtam, és a helytelen javítást is én cáfoltam meg.
De mostanában kevés az időm.
A lepontozásokkal nem törődnék, ha nem ilyen kicsinyes bosszúból származna, amely a többi jó francia fordításra is kihat.
Ha privátban kérdeznek, legtöbbször válaszolok, de mióta észrevettem, hogy ugyanaz a személy, aki itt trollkodik, más néven (is) bejelentkezve próbál privátban is zavarni érdektelen és beugratós kérdésekkel, azokat is bizalmatlamsággal fogadom.
Joyeuses fêtes et bon repos à toutes et à tous! :)
(J'ai déjà pensé à signaler le comportement de ce connard aux modérateurs, mais le jeu ne vaut pas la chandelle... Je le laisse mijoter dans son jus. Qu'il aille au diable!)
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!