Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítene valaki lefordítani...

Segítene valaki lefordítani ezt spanyolra?

Figyelt kérdés

A tavaszünnepet Szent József, az ácsok védőszentjének nevében ünnepelik. A város ácsai hagyományosan ezen a napon égették el fából készült, elhasználódott munkaeszközeiket –ez a tradíció kiváló lehetőséget biztosított hatalmas tüzek gyújtására.

A Las Fallas ünnepségekhez kapcsolódik egy korábbi különleges népszokás is – hatalmas és fura, külön erre az alkalomra készült bábukkal díszítik a város utcáit. Ezek a fából készült szobrok általában a város rangos személyeinek, vagy hírességeinek állítanak humoros emléket. Elkészítésükbe gyakran hónapokat ölnek készítőik és büszkén mutogatják őket a kíváncsi szemeknek.

(Ebben a tanévben kezdtem az A1.1es spanyolt tanulni, nem igazán tudok még mondatokat összerakni, viszont 1 prezentációt kellett csinálni valami érdekességről

Én a Las Fallas fesztivált választottam remélem bir valaki segíteni. Előre is köszönöm)

#spanyol #Las fallas
2016. dec. 20. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
És ha most valaki összerakja helyetted az a te tudásodról fog számot adni? Fontos, hogy a tanár lássa, hogy milyen szinten használod a nyelvet.
2016. dec. 20. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:
A tudásom majdnem nulla mert nem értek semmit, full spanyolul ad elő, magyarul nem beszél, angolul is elég gyéren.
2016. dec. 20. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezt nem ertem... Ugy adta fel ezt a feladatot, hogy tudja hogy szinte nem is beszeled a nyelvet? A tanar tisztaban van azzal hogy kb semmit sem tudsz spanyolul? Nekem az egesz igy nagyon erthetetlennek es ertelmetlennek tunik akkor...
2016. dec. 20. 16:15
 4/5 A kérdező kommentje:
az osztály többsége tud spanyolul, mert spanyol sorozatokon éltek. Én meg nem.
2016. dec. 21. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Még nagyobb lesz a pofáraesés ha most beadsz egy normális esszét.
2016. dec. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!