Segítene valaki lefordítani ezt spanyolra?
A tavaszünnepet Szent József, az ácsok védőszentjének nevében ünnepelik. A város ácsai hagyományosan ezen a napon égették el fából készült, elhasználódott munkaeszközeiket –ez a tradíció kiváló lehetőséget biztosított hatalmas tüzek gyújtására.
A Las Fallas ünnepségekhez kapcsolódik egy korábbi különleges népszokás is – hatalmas és fura, külön erre az alkalomra készült bábukkal díszítik a város utcáit. Ezek a fából készült szobrok általában a város rangos személyeinek, vagy hírességeinek állítanak humoros emléket. Elkészítésükbe gyakran hónapokat ölnek készítőik és büszkén mutogatják őket a kíváncsi szemeknek.
(Ebben a tanévben kezdtem az A1.1es spanyolt tanulni, nem igazán tudok még mondatokat összerakni, viszont 1 prezentációt kellett csinálni valami érdekességről
Én a Las Fallas fesztivált választottam remélem bir valaki segíteni. Előre is köszönöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!