Miért nem válaszol itt mostanában senki a francia nyelvvel kapcsolatos kérdésekre?
Azelőtt mindig kaptam két-három nagyon jó választ minden problémámra, most meg egy idő óta úgy néz ki, mintha mindenki elfelejtett volna franciául.
Mi történt?
Kaptam néha Juliannától remek privát válaszokat azután is, hogy valaki rámászott a francia kérdésekre, de megírta, hogy olyan munkája van, ami miatt el kellett utaznia.
Tudom, kedves 82%-os hozzászóló, hogy a te fordításaid is nagyon jók, és ahogy körülnéztem, látom, hogy tényleg le vannak pontozva a legjobb válaszok is.
Nem is csodálom, hogy elment a kedvetek a segítségtől.
A baj csak az, hogy ennek mi, franciául tanulók isszuk meg a levét.
Néha egy-egy jó jegyet a ti válaszaitoknak köszönhettem, nem is beszélve az értelmes magyarázatokról.
Igazán nem tudom, mit lehetne ezellen tenni!
Sziasztok! Ha nem bànjàtok besegìtenék! Az elmùlt napban màr több kérdésre is válaszoltam ami franciával kapcsolatos.
:D
További szép estét
Ahogy a (nemlétező) százalékodat látom, semmit nem találtam, amit te fordítottál volna.
Beszólogatást viszont annál többet.
Úgyhogy példa híján jobb, ha hallgatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!