Süket francia bulldogom (2 éves) nagyon agresszív mintha lenne 2 személyisége, szófogadó, de néha mintha nem ő lenne, olyan mintha idegbeteg lenne, nagyon zavar, nem jöhet fel senki, mert meg akarja harapni a lábukat, lábújjukat! Miért?
Vélhetően idegbeteg... Szegényeket eléggé túltenyésztették. Első körben orvoshoz fordulnék, hogy informálódjak, van-e valami konkrét betegsége, amit kezelni kéne.
Ha nincs, akkor keresnék egy jó kutyaoktatót, mert ő jó eséllyel le tudja szoktatni róla.
a kis bully skizofrén:D na jó ,nem viccelődök ilyennel.
Kifejtenéd nekem kicsit részletesebben?Amikor kettesben vagy vele akkor teljesen szófogadó?És csak akkor gurul be amikor fel megy valaki hozzátok? ha ez a helyzet,akkor nem te vagy a falkavezér,és ő meg akar téged védeni a "betolakodóktól".Vagy akkor is megváltozik a személyisége amikor csak kettesben vagytok? Pl simogatod nagyon aranyos,aztán egyszercsak rádförmed?
Ez a kutya nem idegbeteg, hanem félrenevelt. A gyógyszert meg úgy hívják h kutyaiskola és következetesség, valamint szabályok.
Amit már előttem is leírt valaki, h itt komoly falkavezér-szereptévesztési gondok vannak. Ő hiszi magát a falkavezérnek, annak akinek meg kell védenie a falkáját. Ez valószínű megnyilvánul az élet más területein is csak ti annak nem tulajdonítotok akkora jelentőséget. Hogy zajlanak a séták? A behívás? Az etetés? Az alvás?
Ha ennyire tudsz mindent akkor ne itt várd a választ!
Egy kutya hiába süket vagy hall, nem lenne szabad ilyen fajta agressziót mutatnia azok irányába akit a falkavezér beenged a territóriumra...
Az idegbetegségnek - vagy inkább ideggyengeségnek - meg ugyanúgy az élet más területein is meg kéne nyilvánulnia, pláne ha ilyen agresszió társul hozzá. Így én azt gondolom h ez nem ideggyengeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!